Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΟΥΤΙΝ: «Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»! – Το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που «ΚΑΤΕΒΗΚΕ» από το YouTube!

putin_97-620x422
Ο Β.Πούτιν είναι γνωστό ότι δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί του» και δεν ανέχεται «καπελώματα» από ηγέτες της Δύσης που επιχείρησαν στο παρελθόν να τον μειώσουν όπως ο τοτε Γάλλος πρόεδρος Ν.Σαρκοζί στον οποίο η απάντηση του ρώσου προέδρου ήταν αφοπλιστική: «Θα σε τσακίσω εσένα και την χώρα σου»
Η συνομιλία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτινβ και του Νικολά Σαρκοζί έλαβε χώρα το 2007 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά κατέβηκε από το youtube. Γιατί άραγε;
Ο νεοεκλεγείς τότε πρόεδρος Ν.Σαρκοζί είχε ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν και ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Ρωσία για να τον συναντήσει.
Στη συνάντηση ο Ν.Σαρκοζί, είχε το γνωστό υπεροπτικό του γαλλικό ύφος και έκανε το λάθος να απευθυνθεί στον Ρώσο πρόεδρο με απαξιωτικό τόνο και τρόπο σαν να μιλούσε σε υπηρέτη του!
Ο Β.Πούτιν αφήνει τον Σαρκοζί να μιλάει και μόλις ολοκλήρωσε, με ψυχρό ύφος «no joking» λέει στον Ν.Σαρκοζί:
«Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου»!
«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δηλώνει στην γαλλική τηλεόραση δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο σε αυτό το ταξίδι.
Στη συνέχεια ο Σαρκοζί, εμφανώς σοκαρισμένος δίνει συνέντευξη τύπου όπου υπογραμμίζει ότι συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς καμία επιθετικότητα!
Αναλυτές και δημοσιογράφοι ερμήνευσαν τότε την περίεργη συμπεριφορά του Σαρκοζί ως «μέθη» αν και γνώριζαν ότι ο Νικολά δεν έπινε ποτέ.
Με αυτό τον τρόπο ο Ρώσος ηγέτης αντιμετωπίζει τα «παιχνίδια» των Δυτικών ηγετών δημιουργώντας την εικόνα ενός στιβαρού και πάνω απ’ολα πραγματικού ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.