Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ειτε ψευτης..ειτε ηλιθιος

d9640fd356a2fdd2860810454b9f9005_XL-620x450
Ο κακομοίρης (όπως πολύ σωστά χαρακτηρίστηκε προσφάτως) που τυγχάνει να έχει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως είθισται έστειλε το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Ένα μήνυμα κάθε άλλο παρά αληθινό, ένα μήνυμα γεμάτο υποκρισία, ψέματα και ξεχαρβαλωμένες ελπίδες.
Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη μνεία έκανε στους Έλληνες της διασποράς, λέγοντας συγκεκριμένα: «Τα αισθήματα αυτά τα… εμπνέουν πρωτίστως οι ακατάλυτοι δεσμοί σας με την πατρίδα και η ανεκτίμητη, διαχρονική, προσφορά σας στην πρόοδο του λαού μας και κατά την μακρά περίοδο της βαθιάς κρίσης, η οποία πλήττει ακόμη τον τόπο μας και την κοινωνία μας, με βαρύτατες επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή και, κατ’ εξοχήν, για τη νέα γενιά.»

Μάλιστα… Ένας πολιτικάντης που μετείχε ενεργά σε μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, οι οποίες οδήγησαν την Χώρα μας στον γκρεμό, εξαθλιώνοντας συνειδητά τους Έλληνες πολίτες, προσπαθεί να μας πείσει ότι λυπάται έστω και λίγο για την τραγική αυτή κατάσταση. Η νέα γενιά Ελλήνων και Ελληνίδων που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Πατρίδα μας, το έπραξε διότι οι πολιτικές που στήριζε και εκείνος, της στέρησαν το βασικότερο… την ευκαιρία. Μία ευκαιρία που κάθε νέος και νέα αποζητά για να μπορέσει να ξεκινήσει την ενήλικη ζωή του. Μία ευκαιρία που θα του επιτρέψει να δημιουργήσει, βοηθώντας τον ίδιο του τον εαυτό αρχικά και μετέπειτα το όλο κοινωνικό σύνολο.
Δυστυχώς, για αυτά τα παιδιά, και κυρίως για την Ελλάδα μας, τα ελληνόπουλα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Πατρίδα και να αναζητήσουν την πολυπόθητη αυτή ευκαιρία σε άλλες χώρες. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν επηρεάζει καθόλου τον Παυλόπουλο, καθώς στο ισοζύγιο του μυαλού του, οι νέοι και οι νέες που φεύγουν μπορούν να αντικατασταθούν από τους λαθρομετανάστες που εισρέουν καθημερινώς. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η παλαιότερη δήλωσή του, στην οποία ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα για να ζήσουν μαζί μας.
Όταν σε μία χώρα, η οποία δεν μπορεί να ζήσει τα ίδια της τα παιδιά και τα ωθεί στην ξενιτιά, υπάρχει  κάποιος που προσκαλεί αλλοεθνείς να έρθουν και να ζήσουν σε αυτή, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή αυτός ο κάποιος είναι τουλάχιστον ηλίθιος ή προωθεί συνειδητά και λέγοντας ένα  σωρό ψέματα το σχέδιο της αντικατάστασης των Ελλήνων με τους λαθρομετανάστες. Όπως και να έχει, αυτό που είναι σίγουρο είναι το εξής: «Άνθρωπος ψεύτης ή /και ηλίθιος είναι πολιτικά επικίνδυνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.