Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ένα Έθνος που αργοσβήνει: 31.397 περισσότεροι θάνατοι από τις γεννήσεις στην Ελλάδα το 2017


dhmografiko__articleΤο ότι το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο αφανισμού του Έθνους μας αποδεικνύεται συνεχώς μέσα από τα αποτελέσματα διαφόρων ερευνών. Έτσι, λοιπόν, πραγματικά συγκλονιστικά είναι τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας μας, αφού φέτος καταγράφεται η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ θανάτων και γεννήσεων στην Ελληνική επικράτεια τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο από τα ληξιαρχεία όλων των δήμων, ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις ληξιαρχικές πράξεις (θάνατοι, γεννήσεις, γάμοι, διαζύγια και τα σύμφωνα συμβίωσης) και επικαιροποιήθηκε προχθές, το 2017 σημειώθηκαν στην Ελλάδα 31.397 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις. 
Ειδικότερα, έως σήμερα, στα αρχεία του υπουργείου Εσωτερικών έχουν καταχωρηθεί 113.247 θάνατοι και 81.850 γεννήσεις, δημιουργώντας ένα ακόμα εφιαλτικό χάσμα αριθμών για τον πληθυσμό των Ελλήνων. Η αντίστοιχη διαφορά ανάμεσα στους θανάτους και στις γεννήσεις στη διάρκεια της περσινής χρονιάς ήταν κατά 6.000 μικρότερη ανερχόμενη σε 25.205, το 2015 είχε ολοκληρωθεί με 28.801 πιο πολλούς θανάτους και το 2014 σε 20.659.
Και όμως, αντί -επιτέλους- να ξεκινήσει έστω και τώρα μια πολιτική ουσιαστικής αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος, τα διάφορα «σαΐνια» της «πολιτικής ορθότητας», του «αντιρατσισμού» και του πολυπολιτισμικού μοντέλου προτείνουν ως… λύση την πλήρη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.