Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δεν είναι Έλληνες αυτοί. Δεν είναι απόγονοι Ελλήνων. Είναι ξένος σπόρος «πολιτικής προδοσίας».

-ΒΟΥΛΗ-ΑΛΗΤΕΣ-620x380
Είμαστε στο τέλμα μιας διακυβέρνησης που ξεπέρασε κάθε όριο Θρησκευτικό, Κοινωνικό, Πολιτικό. Μια καταστροφική πορεία που σε λίγο δεν θα έχει γυρισμό. Είμαστε προ των πυλών μεγάλης αναταραχής που χρόνια υποβόσκει, μα τώρα η απογοήτευση έπιασε κόκκινο και οδηγεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες
στον ξεσηκωμό. Έναν ξεσηκωμό που θέλει προσοχή, γιατί μετά την πολύχρονη κρίση – κατοχή, μετά την ξεδιάντροπη τακτική των πολιτικών «σκουπιδιών» που σήμερα κυβερνούν θα είναι μαζική. Είναι η ώρα που γεννιέται το Νέο Μεγάλο «ΟΧΙ». Ένα Όχι που πρώτη φορά στην νεώτερη Ιστορία μας δεν έχει πολιτικά χρώματα. Είναι το ΟΧΙ με μόνο χρώμα το Μπλε της σημαίας.Αυτοί που σήμερα κυβερνούν την χώρα είναι απάτριδες. Είναι ανθέλληνες. Δεν έχουν ούτε Ιερό, ούτε Όσιο. Καταστρέφουν Ιστορία, Θρησκεία, Λαό. Καταστρέφουν την Ελλάδα μας. ξεπουλούν ότι με αγώνες και στερήσεις αποκτήσαμε, μηδενίζουν γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία μας ως Έθνος, μηδενίζουν παραδόσεις.
Προσβάλουν την Δημοκρατία και το Σύνταγμα της Ελλάδας. Δίνουν γη και ύδωρ σε σκοτεινές δυνάμεις ξένων συμφερόντων που θέλουν να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα. Θέλουν να σκοτώσουν ότι αυτό σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο, ήδη το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό με την «δοτή» κυβέρνηση της χώρας, να κλέψουν ότι απέμεινε από τον Έλληνα και την Ελληνίδα. Και την τελευταία οικονομία του, το σπίτι του, την αξιοπρέπεια του. Έκλεψαν ακόμα και το όνειρο, την ελπίδα που θα μπορούσε και μέσα στην δικτατορική διακυβέρνηση να είχε μείνει.
Ζούμε τις σκουρότερες στιγμές στην Ιστορία μας. Τελειώνουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Υποθηκεύουν την Πατρίδα μας στα ξένα κέντρα παγκοσμιοποίησης. Ισλαμοποιούν τα πάντα. Προσπαθούν να αλλάξουν «φύλο» στην χώρα μας. Έκαναν και κάνουν τα πάντα για να παραδώσουν Ελλάδα και Έλληνες, χωρίς πόλεμο σε τραπεζικούς κατακτητές και αντίχριστο. Σφραγίζουν σήμερα τα εισιτήρια μας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ ετοιμάζουν να σφραγίσουν τον κάθε έναν εξαθλιωμένο πια Έλληνα και την καθεμιά Ελληνίδα. Φτωχοποιούν επίτηδες τον λαό μας ώστε να μπορέσουν να τον τελειώσουν. Να μην γεννά παιδιά, να μην έχει σπίτι, να μην έχει κουράγιο και δύναμη. «Να μην έχει μοίρα στον ήλιο». Να του καταφέρουν όσα δεν κατάφεραν πόλεμοι, Γερμανική κατοχή και παλαιότερα 400 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς.
Δεν είναι Έλληνες αυτοί. Δεν είναι απόγονοι Ελλήνων. Είναι ξένος σπόρος «πολιτικής προδοσίας».
Έρχεται η μεγάλη ώρα να απαλλαγούμε από αυτούς. Πιστεύουν πως το σχέδιο τους έχει πετύχει, κάνοντας το πεινασμένο Έλληνα υποχείριό τους. Πιστεύουν πως έχουν πετύχει αγοράζοντας κάθε μέσο προβολής και «προσβολής» της προπαγάνδας τους. Νομίζουν πως έριξαν το ηθικό μας εκβιάζοντας με φόρους, πλειστηριασμούς και άλλα. Είναι έτοιμοι να περάσουν στο τελικό τους σχέδιο. Να μας υποδουλώσουν και πνευματικά και οικονομικά. Κι όμως δεν τα μέτρησαν καλά. Υπάρχουν Έλληνες που δεν το έβαλαν κάτω. Υπάρχουμε εμείς που ακόμα και όταν προσπάθησαν να μας παρουσιάσουν «γραφικούς» αντιθέτως κατάφεραν να μας πεισμώσουν, να μας δυναμώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.