Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ανακήρυξαν τον Τσίπρα αρχηγό της Κεντροαριστεράς

anakiruksan-ton-tsipra-arxigo-tis-kentroaristeras
Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της Κεντροαριστεράς; Μη βιάζεστε να απαντήσετε ότι έχουν εκλογές στις 12 Νοεμβρίου. Ο αρχηγός βγήκε χθες στη Βουλή και λέγεται Αλέξης Τσίπρας.
Μπορεί να του καταλογίσουμε τα μύρια όσα του πρωθυπουργού, αλλά είναι μετρ του τακτικισμού. Είναι όπως λένε στο μπάσκετ «ο προπονητής που διαβάζει τον αντίπαλο».
Με το νομοσχέδιο για τα διεμφυλικά άτομα ο Τσίπρας, πέραν της αναταραχής που προκάλεσε στη ΝΔ με τα γνωστά αποτελέσματα, ουσιαστικά έθεσε υποψηφιότητα για μελλοντικός ηγέτης στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο. Διότι αφενός έτρεψε σε φυγή τη Φώφη Γεννηματά, η οποία ούτε καν μίλησε, ούτε καν ψήφισε γιατί ήταν στην Κρήτη, και αφετέρου έκανε τα μπακακάκια του θολού Ποταμιού να ψηφίσουν ένα άρθρο, το 3 για τα 15χρονα, το οποίο δεν είναι καθόλου επιστημονικά τεκμηριωμένο.

Ας αφήσουμε τις κραυγές για τις «αδερφές», τους τρανσέξουαλ κ.λπ. και ας πάμε επιστημονικά. Μέχρι χθες το πρωί η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία έστελνε γνωμοδοτήσεις ότι το άρθρο 3 δεν είναι σωστό και πρέπει πρώτα να γίνει διάλογος. Έγινε ποτέ; Όχι βέβαια, προτίμησαν να το περάσουν με τις ψήφους των Ποταμίσιων.
Ο κ. Θεοδωράκης έγινε το καλύτερο δεκανίκι του Τσίπρα, μαζί με τη Φώφη, κι όμως αυτοί είναι οι υποψήφιοι αρχηγοί της Κεντροαριστεράς.
Τι άλλο κατάφερε ο Τσίπρας; Να διαλύσει τις προσδοκίες όσων έλεγαν ότι μπορεί να υπάρχει ενιαία προοδευτική παράταξη που θα μπορούσε να γίνει τρίτο ή και δεύτερο κόμμα. Όταν η Φώφη φυγομαχεί, ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ ψηφίζει ναι, ο Θεοδωράκης ψηφίζει ναι γιατί είναι προοδευτικός και ο Καμίνης επιτίθεται στη Γεννηματά τότε για ποιους υποψήφιους να μιλάμε και για ποια ενότητα;
Αντί να καθίσουν πρώτα να λύσουν τα προβλήματά τους στην Κεντροαριστερά αναγόρευσαν τον Τσίπρα σε υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ποιον, τον Τσίπρα που επί πρωθυπουργίας του κάνουν κατασχέσεις από λογαριασμούς, ακόμη και των 8 ευρώ. Που ξεπουλάνε την πρώτη κατοικία για 40-50 χιλιάδες χρέος. Που ξεπουλάνε τα δάνεια του κόσμου για το 3% της αξίας τους.
Και που είναι άραγε τα ανθρώπινα δικαιώματα των συνταξιούχων που πεινάνε; Που είναι τα δικαιώματα των αστυνομικών που παίρνουν 800 ευρώ και τρώνε το ξύλο της αρκούδας κάθε τρεις και λίγο από τους μπαχαλάκηδες;
Γι’ αυτά θα μιλήσουμε ποτέ αντί να το παίζουν στην Κεντροαριστερά προοδευτικοί μόνο για το 0,00001% του πληθυσμού;
Δυστυχώς, ο χώρος αυτός που έχει αυτοανακηρυχθεί σε προοδευτικός έκανε μεγάλο δώρο στον Τσίπρα γιατί απέδειξε ακόμη και στον κόσμο που θα πάει να ψηφίσει στις εκλογές ότι μόνον ο πρωθυπουργός είναι ο… αρχηγός τους κι όλοι οι άλλοι είναι τα γιουσουφάκια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.