Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ελλάδα χωρίς μέλλον: To 1/3 των νέων εκτός εργασίας και εκπαίδευσης

ΕλλάδαΗ Eurostat που σε μεγάλο βαθμό φούσκωσε μαζί με τοΓεωργίου το έλλειμμα της χώρας για να μπούμε σε αυτήν την απίστευτη μνημονιακή περιπέτεια, η ίδια αυτή Eurostat σε επίσημη έρευνα της αποκαλύπτει μια Ελλάδα χωρίς κανένα μέλλον.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Eurostat, το 30,5% των νέων της πατρίδας μας, δηλαδή κοντά ένας στους τρεις νέους, βρίσκεται εκτός εκπαίδευσης, εκτός κάθε μορφής κατάρτισηςκαι εκτός εργασίας.
Η εφιαλτική αυτή κατάσταση που πετάει στο απόλυτο περιθώριοτο 1/3 των πολιτών στην πιο δυναμική τους ηλικία, χωρίς καμιά προοπτική, όταν μάλιστα και η υπογεννητικότητα καλπάζει στην χώρα, δείχνουν μια οικονομία και μια χώρα καταδικασμένες σεαργό θάνατο.

Η Ελλάδα βρίσκεται απ’ αυτήν την άποψη, σύμφωνα πάντα με την Eurostat, στην χειρότερη θέση και σε απόσταση από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και μόνο η δύσμοιρη και αυτή,Ιταλία την συναγωνίζεται.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπούμε και να ανεχόμαστε την καταδίκη των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
Δημοκρατική ανατροπή εδώ και τώρα, γιατί υπάρχειανορθωτική εναλλακτική λύση εκτός ευρωζώνης και ΕΕ μεριζοσπαστικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.