Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Όπως έγινε γνωστό ο παγκοσμίως γνωστός μεθύστακας και αλκοολικός πρόεδρος της ευρωπαϊκής κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα αναγορευτεί σαν επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

arxi-methistaka-europis-timisei-aristoteleio-panepistimio-thessalonikis-vinteo-620x436

ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2 βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό ο παγκοσμίως γνωστός μεθύστακας και αλκοολικός πρόεδρος της ευρωπαϊκής κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, θα αναγορευτεί σαν επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα αναφέρεται ότι ο κ. Γιούνκερ χαρακτηρίζεται βαθιά ευρωπαϊστής και ένθερμος φίλος της Ελλάδας και είναι χαρακτηριστικό των πεποιθήσεών του το θέμα της ομιλίας που θα εκφωνήσει : «Ελλάδα και Ευρώπη: Ένα ταξίδι ανθρωπισμού».


Ο κύριος αυτό είχε έρθει την περασμένη χρονιά στην χώρα μας, που την θεώρει σαν ευρωπαϊκό προτεκτοράτο για διακοπές και έβγαλε μια χαρακτηριστική φωτογραφία σε μια ψαροταβέρνα, όπου οι Έλληνες… «δούλοι» του τον υπηρετούν και του κρατούν και μια ομπρέλα για να μην τον… βλάψει ο ελληνικός ήλιος.
Ο μεγάλος αυτός ευεργέτης της Έλλης έχει φτάσει σε τόσο πολύ ψηλά επίπεδα, ώστε έχει έρθει σε επαφές και με…εξωγήινους, ηγέτες άλλων πλανητών, ίσως για να διευθετήσει καλυτέρα το ελληνικό πρόβλημα.

Φανταστείτε την… μεγάλη δόξα μας με την τελετή αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.