Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οι αποκαλύψεις για την ΛΑΡΚΟ εκθέτουν τόσο τη Νέα Δημοκρατία, όσο και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


 

ΠΑΣΟΚ

Γραφείο Τύπου

Οι αποκαλύψεις για την ΛΑΡΚΟ εκθέτουν τόσο τη Νέα Δημοκρατία, όσο και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή, η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τη ΛΑΡΚΟ, μετά από αίτημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και σύμφωνη γνώμη του Σωματείου των εργαζομένων, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία της εταιρείας και το σχέδιο της κυβέρνησης.
Η συνεδρίαση ήταν πλήρως διαφωτιστική και δικαίωσε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφού αποκαλύφθηκαν πλήρως τα παθογόνα αίτια του αδιεξόδου της ΛΑΡΚΟ που αφορούν:
α) στα πεπραγμένα των διοικήσεων που όρισε η Νέα Δημοκρατία που σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, λειτούργησαν ρουσφετολογικά, αναξιοκρατικά, χωρίς σχέδιο και με διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
β) στην πλήρη αδράνεια και έλλειψη σχεδίου της σημερινής κυβέρνησης που οδηγεί τη ΛΑΡΚΟ στο Υπερταμείο και στον ξαφνικό θάνατο.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δια του εκπροσώπου της, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, κατέθεσε για άλλη μια φορά τις θέσεις της και ζήτησε από την κυβέρνηση αποτελεσματικό σχέδιο αντιμετώπισης του αδιεξόδου.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής μετείχαν: ο Πρόεδρος και  τα μέλη της Επιτροπής, ο αρμόδιος Υπουργός, ο Πρόεδρος και υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΗ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ καθώς και ο Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Δ.Σ. εργαζομένων κα υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.