Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Διαγαλαξιακό μνημόνιο για τα 217 τρισ. παγκόσμιου χρέους

Ορατή η απειλή του #Earthxit


Σε συμφωνία παρά το έντονο κλίμα κατέληξε η σύνοδος των πλανηταρχών με θέμα συζήτησης το παγκόσμιο – ή όπως αρέσκονται εκείνοι να αποκαλούν – γήινο χρέος, το οποίο ανήλθε σε 217 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πλανητάρχες δέχθηκαν τη συζήτηση γύρω από το πρόβλημα που λέγεται γήινο χρέος, μετά από έντονες εκκλήσεις από την πλευρά της Γης για να τη βοηθήσουν. Ο πλανητάρχης του Πλούτωνα W. Ulmp δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτα τα μέτρα και μετά η ρύθμιση για το γήινο χρέος», ενώ τόνισε πως το πείραμα της Γης έχει εδώ και πολλές εκατονταετίες αποτύχει και κακώς συνεχίζει το πλανητικό σύστημα να την στηρίζει.
Δεν έλειψαν και οι πιο ακραίες φωνές στη συνεδρίαση, όταν ο E. Der, πλανητάρχης του Άρη και από τους γηραιότερους στην βιντεοκλήση αποκάλυψε με στοιχεία πως οι γήινοι ζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια πάνω από τις δυνατότητές τους και πως είχαν προειδοποιηθεί για την κατάσταση αυτή. Στήριξε εν τούτοις την υπογραφή του νέου διαγαλαξιακού μνημονίου συνεργασίας.
Την παράσταση όμως έκλεψε ο πλανητάρχης Δία και γύρω φεγγαριών, C. Onirtik, ο οποίος είπε πως ευτυχώς δεν έχει ανακαλύψει η Γη την μεταφορά γήινων σε άλλους πλανήτες και πως αν στο μέλλον εξακολουθεί να υπάρχει και το καταφέρει κανένας γήινος δεν είναι καλοδεχούμενος στον πλανήτη Δία όσο είναι εκείνος επικεφαλής.
Μάλιστα σκέφτεται να κατασκευάσει μια μαγνητική ασπίδα γύρω από τον Δία, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να κρατάει μακριά τους γήινους. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ζήτησε από τη Γη να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του, γελώντας υποχθόνια κάτω από τα σκούρα μωβ μάτια του.
Το διαγαλαξιακό μνημόνιο συνεργσίας περιλαμβάνει σε πρώτη φάση 3.456.432 προαπαιτούμενα μεταξύ των οποίων κάποια που θα αλλάξουν για πάντα τη ζωή στη Γη.
Ανάμεσα στις προτάσεις που συντάσσουν το προσχέδιο υπάρχουν, σύμφωνα με καθεστωτική εφημερίδα του Δία:
  • παραχώρηση του 34% της ατμόσφαιρας της Γης σε τράπεζα του Πλούτωνα
  • μετατόπιση του γήινου φεγγαριού στον Δία να κάνει παρέα στα άλλα 67 φεγγάρια του
  • ηλιακές εκλείψεις τρεις φορές την εβδομάδα ως προληπτικό μέτρο μέχρι το οριστικό κλείσιμο του ήλιου για την Γη
Ειδικοί πλανητολόγοι εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την τήρηση των προαπαιτούμενων από την πλευρά της Γης και η φράση που κυριάρχησε σε όλη την συνεδρίαση είναι η έξοδος της Γης από πλανητικό σύστημα, το λεγόμενο Earthxit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.