Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Προκαλεί ο Μέθυσος : Η Ε.Ε. θα στηρίξει την διάλυση των ΗΠΑ!

8991da110a7423da1950bcf143d700f7_L-620x450
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ «ΠΟΝΕΣΕ» ΠΟΛΥ ΤO ΒRΕXIT…
Ζ.Κ.Γιουνκέρ: «Η ΕΕ θα ενθαρρύνει την απόσχιση του Τέξας και του Οχάϊο από τις ΗΠΑ»!
Μάλλον τρέμει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μην ακολουθήσουν το παράδειγμα της Βρετανίας και άλλες χώρες και τα έβαλε με τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ μιας και όπως λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί επικροτεί τον Brexit και το υποδεικνύει ώς παράδειγμα.
Υποσχέθηκε δε, σήμερα σε ιδιαίτερα ειρωνικό τόνο από τη Βαλέτα της Μάλτας ότι θα ενθαρρύνει το Οχάιο ή το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ, εάν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχίσει να επιδεικνύει δημοσίως την ικανοποίησή του για το Brexit!
Ενώπιον των συμμετεχόντων στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο Γιούνκερ μίλησε χλευαστικά για τις χώρες που χαίρονται για το Brexit, με πρώτες τις ΗΠΑ.
Σε αυτήν την χώρα «ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος διατυπώνει την ικανοποίησή του βλέποντας τη Βρετανία να εξέρχεται» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισήμανε ο πρόεδρος της Κομισιόν στη σύνοδο που ξεκίνησε χθες στη Μάλτα, η οποία ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ.
«Εάν συνεχίσει έτσι, θα ενθαρρύνω το Οχάιο και το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ» συμπλήρωσε, σύμφωνα με τη μετάφραση των δηλώσεών του, τις οποίες έκανε στη γερμανική γλώσσα.
«Το Brexit δεν είναι το τέλος όλων, όμως εμείς πρέπει από αυτό να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, που θα είναι ισχυρότερο και καλύτερο» είπε επιπλέον ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αυτήν την φορά μιλώντας στη γαλλική γλώσσα.
Σημείωση:Το τέλος όλων μπορεί να μην είναι, αλλά μήπως είναι το τέλος της ΕΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.