Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δημοσιογραφική αλητεία



Εχουν γραφτεί τόσα πολλά για το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε με την Porsche του που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα πλουσιόπαιδο. Εμείς δεν θα κάνουμε καμιά σχετική αναφορά, πέρα του ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να μιλάμε για «κακιά στιγμή». Τα είπε όλα γράφοντας μια πρόταση ο Ιαβέρης: «Το αυτοκίνητο γίνεται όπλο, όταν μπαίνει ένα βλήμα»

Βλέποντας όμως τον άθλιο τρόπο που παρουσίασαν «μεγάλες» ενημερωτικές ιστοσελίδες αυτό το ατύχημα και τα τραγικά αποτελέσματα που δημιούργησε δεν μπορείς να μην εξοργιστείς. Ο οδηγός της  Porsche –που κι αυτός έχασε την ζωή του- έγινε ταυτόχρονα και δολοφόνος. Σκότωσε εν ψυχρώ μια33χρονη νέα γυναίκα, και το 3χρονο αγγελούδι της. Αφησε ένα πατέρα σε απόγνωση να ζει ένα ανυπόφορο δράμα που προκάλεσε ένας κακομαθημένος γιος μεγάλου καπιταλιστή.

Το να κάνεις αναφορά σε «Πανελλήνιο σοκ» γιατί έχασε την ζωή του ένας φονιάς, προσπερνώντας εντελώς τον θάνατο και την δυστυχία που έσπειρε σε λαϊκούς ανθρώπους, το λες και δημοσιογραφική αλητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.