Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές!

unnamed-file-42
Και επίσημα πλέον επιβεβαιώθηκε κάτι για το οποίο υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις και είχε αναφερθεί ακόμα και σε συστημικά Αμερικανικά MME. Η Tulsi Gabbard, μέρος του Αμερικανικού Κογκρέσου, η οποία είχε υποστηρίξει προεκλογικά τον σοσιαλιστή Μπέρνι Σάντερς έναντι της Χίλαρι Κλίντον, εισήγαγε πρόταση στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, προκειμένου να ψηφιστεί νόμος που θα απαγορεύει την Αμερικανική κυβέρνηση να παρέχει οποιαδήποτε υποστήριξη σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ISIS και η Αλ Κάιντα.
Η πρόσφατη ομιλία της ήταν χαρακτηριστική και δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:
Σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία, οποιοσδήποτε Αμερικανός πολίτης προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια στην Αλ Κάιντα, το ISIS, ή άλλες τρομοκρατικές ομάδες, θα φυλακιστεί. Ωστόσο, η Αμερικανική κυβέρνηση παραβιάζει αυτό το νόμο εδώ και πολλά χρόνια, υποστηρίζοντας άμεσα και έμμεσα τους συμμάχους και συνεργάτες οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα και το ISIS, με χρήματα, όπλα, πληροφορίες και άλλου είδους υποστήριξη, προκειμένου να ανατρέψει τη Συριακή κυβέρνηση. Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την τρέλα. Πρέπει να σταματήσουμε να εξοπλίζουμε τους τρομοκράτες.
Σε συνέντευξη της στο CNN, η Gabbard κατονόμασε ξεκάθαρα τη CIA ως την υπηρεσία που υποστηρίζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή, καθώς και τα κράτη-συμμάχους των ΗΠΑ που υποστηρίζουν με διάφορους τρόπους αυτές τις οργανώσεις, όπως η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Κατάρ.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ, καθώς δεν μπορούμε να θυμηθούμε άλλη περίπτωση στο παρελθόν όπου ένα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου ζητά επίσημα από την Αμερικανική κυβέρνηση να σταματήσει να υποστηρίζει τρομοκράτες. Ούτε και έναν νεοεκλεγμένο πρόεδρο (Ντόναλντ Τραμπ), να δηλώνει ανοιχτά στις προεκλογικές του εκστρατείες ότι η απερχόμενη κυβέρνηση Ομπάμα, ουσιαστικά δημιούργησε πολλές από αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες. Αυτά είναι σημάδια πλήρους αποτυχίας της παρωχημένης Αμερικανικής πολιτικής των βρόμικων πολέμων και επεμβάσεων που επέφεραν το απόλυτο χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.