Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ : Να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σ΄αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΘΗΒΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΕΔΡΑ ΘΗΒΑ
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11-Τ.Κ.32200 – ΤΗ.:29694- FAX.:26428
ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡΙΤ. ΑΠΟΦ.: ΠΡΩΤΟΔ. ΘΗΒΩΝ 72/18.3.46
ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΧ. ΣΤΟ ΒΙΒΛ.ΠΡΩΤΟΔ.53/80.3.46





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    
Στα πλαίσια των αντιδράσεων ενάντια στην ασκούμενη καταστροφική μνημονιακή πολιτική και ενόψει των νέων αντεργατικών μέτρων που πρόκειται να ληφθούν για την 2η αξιολόγηση, η ΓΣΕΕ έχει αποφασίσει μια σειρά κινητοποιήσεων με αποκορύφωμα την 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου .

Στα πλαίσια του συντονισμού της δράσης και για την δυνατόν καλύτερη επιτυχία των αποφασισμένων κινητοποιήσεων η ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό μας Κέντρο συνδιοργανώνει ευρεία συνδικαλιστική σύσκεψη μεταξύ διαπαραταξιακής  επιτροπής εκ μέρους της Διοίκησης της ΓΣΕΕ ,όλων των εργατικών κέντρων της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, των πρωτοβάθμιων σωματείων και εργαζόμενων της ευρύτερης περιοχής.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοέμβρη και ώρα 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ του Συνεδριακού Κέντρου στην πόλη της Θήβας.

Καλούνται οι εργαζόμενοι της ευρύτερης περιοχής να παρευρεθούν στην σύσκεψη προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σ΄αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν, στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.

Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία. Για τη Εργατική τάξη ο αγώνας είναι μονόδρομος και θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν, η άγρια λιτότητα, οι φοροεπιδρομές, οι κοινωνικές περικοπές και η καταστροφή κάθε εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος.
Προς αυτή την κατεύθυνση όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τους εργαζόμενους της περιοχής, έχουμε της ευθύνη και την υποχρέωση να συντονίσουμε την δράση μας και για αυτό θεωρείται απαραίτητη η παρουσία όλων μας στην σύσκεψη.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.