Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ένταση στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς: «Κουνάς και το κεφάλι, παλιοκοράκι»

adia_ethusa_dikastiriu4_4
Περισσότερα από 50 μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, του ΕΠΑΜ,της Λαϊκής Ενότητας, της Πλεύσης Ελευθερίας, καθώς και ενώσεις πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς μπλόκαραν νωρίτερα το μεσημέρι τη διενέργεια πλειστηριασμού μεταξύ ιδιωτών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
«Θα πρέπει να ντρέπεσαι!» λέει ένας αλληλέγγυος από τα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» και τους φίλους της Λαϊκής Ενότητας που έχουν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως.
«Εσύ να ντρέπεσαι» του απαντά η συμβολαιογράφος και ο εριστικός διάλογος συνεχίζεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
«Κουνάς και το κεφάλι, παλιοκοράκι» συμπληρώνει ο διαμαρτυρόμενος που προσπαθεί να σταματήσει τη διαδικασία του πλειστηριασμού ενώ ένας άλλος αλληλέγγυος διαβάζει αποσπάσματα από το Σύνταγμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατήγγειλαν την παρουσία συμβολαιογράφου, χωρίς τη σχετική άδεια απο τον συμβολαιογραφικό σύλλογο που απέχει απο τους πλειστηριασμούς, καθώς και την παρουσία εκπροσώπου τράπεζας στη διαδικασία.
Ο κόσμος φωνάζοντας συνθήματα και με πανό ανάγκασε τον συμβολαιογράφο σε αποχώρηση με αποτέλεμα να προκληθεί μικροένταση και να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.