Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σιγανοπαπαδιές

Γράφει ο mitsos175

Για την υποκρισία των παπάδων υπάρχει μια λέξη που ταιριάζει γάντι: "Σιγανοπαπαδιά". Είναι ο άνθρωπος που υποκρίνεται τον καλό, τον πράο, ενώ είναι τα εντελώς αντίθετα.

Ο "ποιμένας" λοιπόν μας βγήκε "λυκάνθρωπος". "Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες"! Μα φύγανε από χώρες που γίνεται πόλεμος, κινδυνεύανε, πολλοί από αυτούς δεν πρόλαβαν να πάρουν σχεδόν τίποτα μαζί τους, πέρασαν τα μύρια όσα κι ακόμα υποφέρουν.
Κι οι πρόσφυγες από τη Μ. Ασία, οι οποίοι έφυγαν όπως ακριβώς φεύγουν σήμερα από πολλά μέρη που γίνονται καταστροφές;
Κι όσοι Έλληνες πήγαν έξω κι αυτοί;

Δεν νομίζει η "Ιερά" Σύνοδος ότι πρέπει να πάρει θέση; Δεν θα πω πάλι τι διδάσκουν και τι κάνουν, τα είπαμε χίλιες φορές.
Βέβαια η Εκκλησία έχει πάρει θέση. Όταν βγαίνουν τόσοι Μητροπολίτες και βρίζουν φτωχούς ανθρώπους, που δεν έκαναν τίποτα...
Λοιπόν θεωρώ ότι αυτή είναι πλέον η επίσημη θέση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αφού οι υπόλοιποι Αρχιερείς σιωπούν κι αφήνουν μερικούς να κάνουν ναζιστική προπαγάνδα. Όποιος σιωπά σε κάτι τέτοιο συναινεί. Ας είναι, ακούστε τα λοιπόν:

Θα αρχίσω με το τέμενος. Σαν Υλιστής, Κομμουνιστής, δεν θέλω κανένα είδος ναού. Όμως αναγνωρίζω το δικαίωμα της Ελευθερίας να εκτελεί κάποιος τα θρησκευτικά του καθήκοντα, εφόσον φυσικά δεν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων, γι αυτό και είμαι υπέρ της ανέγερσης τεμένους. Επιπλέον είμαι σίγουρος ότι τελικά κάθε θρησκεία θα πάψει να υπάρχει, όταν η Επιστήμη και η Λογική προχωρήσει τόσο, ώστε να δώσει εξήγηση σε όσα μυστήρια απομένουν.
Ήδη σήμερα η θρησκεία έχει υποχρεωθεί σε αναδίπλωση από παλαιοτέρα δόγματα, όπως πχ αυτό της Γης ως κέντρου του Σύμπαντος ή της ακινησίας της. Υπενθυμίζω τους λυμασμένους αγώνες που έκανε, για να επιμείνει σε μια πλάνη. Εκεί τι έγινε; Δεν σας φώτισε ο Θεός;

Βλέπετε εμείς οι Άθεοι έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, εσείς έχετε άγχος. Άραγε γιατί;
Δεν είστε "Αλήθεια που αποκαλύφθηκε"; Τι σας πειράζει ένα τέμενος, ΑΝ εσείς είστε καλύτεροι; Αλλά δεν είστε, είσαστε ακριβώς ίδιοι με τους φονταμενταλιστές φονιάδες της άλλης θρησκείας, που απαγορεύουν κι αυτοί κάθε διαφορετικό. Γιατί φοβάστε! Δεν δίνετε καμία απάντηση στα σύγχρονα προβλήματα, αντίθετα κάνετε συμμαχία με την άρχουσα τάξη για να λεηλατείτε με διάφορους τρόπους όλους τους υπόλοιπους.

Δεν θέλουν άλλη φωνή, διότι θα αναγκαστούν να δείξουν ότι τάχα διαφέρουν, να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο. Και δεν μπορούν ούτε να ξεβολευτούν πλέον! Μια χαρά τρώνε και πίνουν έχοντας "μονοπώλιο".
 Εμπρός! Σας προκαλώ, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, ή οτιδήποτε άλλο, να κάνετε πράξη τα όσα λένε οι ιδρυτές των θρησκειών για Φιλανθρωπία. Όλες οι μεγάλες θρησκείες επαινούν την Αλληλεγγύη. Δείξτε μας που είστε καλύτεροι στην Πράξη, γιατί μόνο σε φρικαλεότητες είδα να συναγωνίζεστε. Άντε λοιπόν!

Αλλά ειδικά οι ιερείς δεν δίνουν τον πυρετό τους. Μόνο κάνα ψίχουλο, σαν μερικούς πλούσιους, έτσι για διαφήμιση. Αυτό που φοβούνται στην πραγματικότητα δεν είναι οι διαφορές τους, αλλά ότι θα φανεί το πόσο ίδιοι κι απαράλλαχτοι είναι στην πράξη.
Σε όλο τον κόσμο άνθρωποι υποφέρουν εξαιτίας της μιας ή της άλλης θρησκείας, βασανίζονται, σκοτώνονται, καταπιέζονται και τρομοκρατούνται.
Μ' αρέσει όμως η αισιοδοξία τους. Θεωρούν (αν και δεν νομίζω ότι πιστεύουν σε κάτι άλλο παρά μόνο στο χρήμα) ότι με τα αίσχη που κάνουν θα πάνε Παράδεισο!!!
Ε να πάνε να μας αφήσουν ήσυχους. Να πάνε να πνιγούν, να φτάσουν πιο γρήγορα. Παράδεισος θα ήμασταν χωρίς ανόητους, διεφθαρμένους φανατικούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.