Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γλυκάθηκαν από το αίμα μας και σκοπεύουν να μας στραγγίσουν

Γράφει ο mitsos175

Στον επόμενο τόνο το χρέος θα είναι 212,76%, στον επόμενο τόνο το χρέος θα είναι 212,77%. Πως πάει το "Βιώσιμο"; Μεγαλώνει. Και το ΔΝΤ μας λέει ότι κάτι έκανε λάθος! Άντε! Μην μου το λες! Λάθη εσείς; Αφού ο Πάπας και το ΔΝΤ δεν κάνουν λάθη, έτσι μας έλεγαν τα ΜΜΕ. Ότι ήταν "ο μόνος δρόμος, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο". Σας σκοτώσαμε κατά λάθος, μας είπαν. Έλα όμως που εγώ πιστεύω, ότι μας εξολοθρεύουν επίτηδες. Γιατί ένα λάθος μπορεί να κάνεις. Αλλά μετά ζητάς "συγνώμη" και δεν το επαναλαμβάνεις, αν μπορείς μάλιστα το διορθώνεις. Όταν σφάζεις τόσα χρόνια συνέχεια, δεν είναι "ατύχημα", είναι έγκλημα εκ προμελέτης. 

Τι "καλός" αυτός ο Σόιμπλε! Με τους Ισπανούς, που δεν πολεμούσαν το ράιχ του πολιτικού του "μπαμπά", του Αδόλφου. Είπε να μην τους βάλει πρόστιμο η ΕΕ. Είναι που θέλουν να σχηματιστεί "συμμορία συνεργασίας" κι είπαν να μην πιέσουν τα πράγματα. Προς το παρόν. Κι αύριο μέρα είναι, για να κάνουν πλιάτσικο. Όχι ότι είναι παρέμβαση αυτό στα εσωτερικά άλλης χώρας, όooχι! Αλλά είναι που ο Σόιμπλε είναι τόσο "καλός". Όσο ένας SS στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Εβραίων. Από "καλοσύνη" μας δάνεισαν για να πάρουν κοψοχρονιά τα φιλέτα. Για να μας τρελάνουν στα επιτόκια και στους τοκογλυφικούς τόκους.

"Τι λάθος κάναμε;" Αναρωτιέται το ΔΝΤ. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες ζωντανοί κι αυτό πραγματικά δεν το είχαν προβλέψει. Τι να πω; Κι εγώ απορώ. Φάρμακα δεν έχουμε, από σύστημα Υγείας άστα να πάνε, Παιδεία για γέλια και για κλάματα, Υπηρεσίες αποδυναμωμένες έως ανύπαρκτες, έκοψαν το ΕΚΑΣ, τη σύνταξη, το μισθό, μας έκαναν άνεργους, άστεγους, έβαλαν φόρους, ΕΝΦΙΑ... αλλά εμείς εκεί, "αθάνατοι", ζούμε ακόμα!!!

Ώστε κάνατε λάθος ε; Διορθώστε το τότε. Πως είπατε; "Το λάθος πρόγραμμα πρέπει να συνεχιστεί... Με τόσες θυσίες κάποτε θα δούμε Ανάσταση"; Δεν νομίζω, οι Ίνκας οι Αζτέκοι και οι Μάγια Ιερείς, που έκαναν τις ανθρωποθυσίες, δεν ήταν τόσο αιθεροβάμονες. Δεν περίμεναν "ανάπτυξη" σε κείνους που έσφαζαν και κατόπιν έτρωγαν... Το έκαναν "για να βγαίνει ο ήλιος". Μα ο ήλιος θα έβγαινε ούτως ή άλλως; Ναι, αλλά αυτοί δεν το ρίσκαραν! Ο θυσίες τους ήταν κάτι σαν το Ευρώ: Χωρίς αυτές δεν γίνεται τίποτα. Μέχρι που ήρθαν οι χριστιανοί κονκισταδόρες και ξηγήθηκαν σ' όλους μια από τα ίδια... "Άγιοι" άνθρωποι αυτοί οι χριστιανοί. Δεν έτρωγαν ανθρώπινο κέρας, μόνο γενοκτονία έκαναν. Και τώρα οι γερμαναράδες γκεσταπίτες πολιτικοί τα ίδια κάνουν. Όταν όμως κάνεις τα ίδια, όπως στο Β' Παγκόσμιο, έχεις και την ίδια κατάληξη, λέει η Επιστήμη. 

"Μπορούσαμε να κάνουμε άλλα" μας είπε το ΔΝΤ. Το ίδιο κι εμείς. Εκεί την πατήσαμε, που ακούσαμε εσάς και τους δοσίλογους πολιτικούς, που μας έφεραν στη παγίδα σας. Γιατί, αν τους κάναμε πέρα από την αρχή, θα είχαμε αποφύγει ένα σωρό καταστροφές. Πότε όμως δεν είναι αργά, αυτό να το ξέρεις. Γιατί το ΔΝΤ και η ΕΕ πονηρά σου λεν ότι "κάτι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τότε, αλλά τώρα είναι αργά". Δεν είναι! Τα χρήματα τα φτιάχνουν οι εργαζόμενοι όχι το αντίθετο. Οι εργάτες παράγουν, οι πολιτικοί και τα αφεντικά τους (τραπεζίτες πλούσιοι) παρασιτούν και κλέβουν τον κόπο μας. Ως πότε;

Το ΔΝΤ κοιτάζει τα συμφέροντα του, δεν έχασε αυτό από τα λάθη του, εμείς διαλυθήκαμε. Το ίδιο κάνει κι ο Σόιμπλε. Τους τάραξε το Brexit κυρίως γιατί φάνηκαν τα μεγάλα ψέματα της ΕΕ. Θέλουν δυο χρόνια (κι αν... με την πρωθυπουργό που τους φόρεσαν καπέλο) να βγουν! Γιατί; Αν η ΕΕ είναι κάτι άλλο από μια φυλακή, γιατί να κάνουν τέτοιους κανόνες που εμποδίζουν όποιον θέλει να φύγει; Γιατί θέλουν θύματα, αποικίες, σκλάβους! 

Θα ζητήσουν σύντομα περισσότερα από μας, ακριβώς γιατί τα προηγούμενα, που εφαρμόσαμε κατά γράμμα και που μας εκβίασαν γι αυτά, "απέτυχαν"! Άρα ετοιμάζουν καινούρια, χειρότερη λεηλασία. Γλυκάθηκαν από το αίμα μας και σκοπεύουν να μας στραγγίσουν. Ας τους στείλουμε επιτέλους στο διάολο... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.