Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τα σιλικονάτα βυζιά...


Η τραγωδία της γελοιότητας που ζει ο ελληνικός λαός δεν έχει όρια. Οι ήρωες-φασουλήδες του μνημονιακού μπλοκ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εν μέσω θέρους, ταξιδιών αναψυχής και αναμνήσεων από την εξάμηνη ζωή στην εξορία εξαμήνου βρέφους, σκέφτηκαν (!) – ή μήπως να σκεφτούμε ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα εκ του εξωτερικού – να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα της χώρας. 
Ένα Σύνταγμα που το ξέσχισαν σαν παλιά, κιτρινισμένη εφημερίδα, το κατάντησαν κουρελόχαρτο, καταντώντας οι ίδιοι χλεύη των παλιάτσων, θα το αναθεωρήσουν(!). 
Ένα κωμικοτραγικό μνημονιακό σύνολο, μια φάρσα με πρωταγωνιστές ασπρισμένους κλόουν με παρδαλά ρούχα, φιόγκους, κουδούνια και πάνινα κουμπιά, που το μοναδικό ιστορικό επίτευγμά της είναι η αξιοποίηση του Καρανίκα, ανακοίνωσε ότι θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα της χώρας! 
Βουλευτές πρωταγωνιστές της αυτοφωτογράφισης, αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, στερημένοι λιγούρηδες, ανέραστοι θαμώνες των φανταιζί μπουρδέλων της Μυκόνου, που τρώνε το ξύλο της αρκούδας αν τολμήσουν να εμφανιστούν σε μια συνηθισμένη γειτονιά, που έχουν πάντοτε μια αλλαξιά ρούχα μαζί τους μήπως και γίνουν μούσκεμα από απρόσμενες φτυσιές απλών, καθημερινών ανθρώπων, θα ψηφίσουν για Σύνταγμα! 
Κι όμως, ναι! Άλλη μια απόδειξη του εφιάλτη που ζει αυτός ο λαός είναι και η επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος από έναν εσμό οριστικά και αμετάκλητα γελοιοποιηθέντων πολιτικών που θα έχει μοναδικό σκοπό την συνταγματική κατοχύρωση της κατοχής των μνημονίων. 
Την συνταγματική κατοχύρωση μιας κατοχής στα πλαίσια της οποίας διαγράφτηκαν όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, χάθηκε το 26% του παραγόμενου πλούτου της χώρας, έμεινε άνεργο το 1/3 του εργατικού δυναμικού, περισσότεροι από 250.000 μετανάστευσαν σε αναζήτηση εργασίας. 
Θα ψηφίσουν την συνταγματική κατοχύρωση του γεγονότος ότι σπίτια, αγροτική γη, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και ξενοδοχεία με, συνολικά, «κόκκινα δάνεια» πάνω από 100 δισ. ευρώ ανήκουν τώρα στα κοράκια των αγορών. 
Θα ψηφίσουν την συνταγματική κατοχύρωση του ότι η δημόσια περιουσία, οι επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας και οι υποδομές της χώρας ξεπουλιούνται αντί πινακίου φακής για να «αποπληρώνεται» ένα χρέος που συνεχώς αυξάνεται. Θα κατοχυρώσουν την φοροληστεία, την καθημερινή φτωχοποίηση του ελληνικού λαού για να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους, που ονομάζονται βλακωδώς «πρωτογενές πλεόνασμα». 
Θα κατοχυρωθούν συνταγματικά οι πολιτικές που οδήγησαν σε αυτόχειρες που υπολογίζονται από 10.000 ως 30.000, σε δεκάδες χιλιάδες άστεγους, σε εκατοντάδες χιλιάδες ηλικιωμένους και άρρωστους που πέθαναν επειδή δεν μπορούσαν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, σε άταφους νεκρούς που, οι συγγενείς τους δεν μπορούν να πληρώσουν τα έξοδα κηδείας, σε 600.000 υποσιτισμένα παιδιά, σε χιλιάδες άλλα παιδιά που παραδίδονται σε «φιλανθρωπικά ιδρύματα» και ΜΚΟ, επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να τους αγοράσουν φαγητό. 
Στην πραγματικότητα, αυτά που θα κατοχυρωθούν συνταγματικά είναι η σαπίλα, η μισανθρωπία και η αποφυγή μελλοντικής τιμωρίας των νεκροζώντανων με τα άσπρα κολλάρα και τα σιλικονάτα βυζιά. 
Δεν έχει κανένα νόημα η εμπλοκή σε μια συνταγμολογία. Θα κάνουν αυτό που θέλουν. Κάθε επίκληση στις έννοιες του Δικαίου, της Δημοκρατίας, του Ανθρωπισμού κ.λ.π. είναι μάταιη και, όποιος τα επικαλείται σήμερα, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «Αιώνια Αθώος» ή «υποκριτής». 
Η μόνη λύση μπορεί να δοθεί από την ένωση, τον συνασπισμό όλων αυτών που «μπορούν και από την ταξική τους θέση οφείλουν» να ενωθούν σε ένα μέτωπο ενάντια στα μνημόνια και τους νεκροζώντανους κράχτες και χάχες τους. 
Το Δίκαιο, η Δημοκρατία και η μετέπειτα, πιθανή πορεία δεν χαρίζονται. Μόνο επιβάλλονται.
 Όλα είναι ζήτημα συσχετισμών δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.