Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η ΕΕ αφού μας αρμέξει, θα μας σφάξει.



 Εξακόσια τριάντα εννέα ευρώ το δευτερόλεπτο (639 €/s). Τι είναι αυτό; Ο ρυθμός αύξησης του χρέους της Ελλάδας. Αν ήταν μέτρα το δευτερόλεπτο, θα ήταν ταχύτερο κι από F16! Τόσο γρήγορα ή πιο σωστά τόσο πολύ. 361,084 δις κι ανεβαίνει συνέχεια. Είναι ολοφάνερα "βιώσιμο" έχει δίκιο η ΕΕ. Εμείς θα πεθάνουμε από την πείνα, αυτό όχι μόνο θα ζει, αλλά θα μεγαλώνει. Σαν καρκίνος ένα πράμα.

Η ΕΕ δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο παραμικρό. Βρήκε αγελάδα, την Ελλάδα, και την αρμέγει συνεχώς. Χωρίς όμως να την ταΐζει. Τι γίνεται το ζωντανό, όταν δεν το ταΐζεις; Ψοφάει, σωστά. Αλλά η ναζιστική Ευρώπη δεν θέλει μόνο γάλα, θέλει μπριζόλα, φιλέτο... κρέας δηλαδή. Το Ευρώ είναι η αλυσίδα που μας κρατάει δεμένους, το χρέος είναι ο μπαλτάς που θα μας κόψει.

Η ΕΕ αφού μας αρμέξει, θα μας σφάξει. Μετά τους μισθούς, σειρά έχουν τα σπίτια είχαμε πει. Και μετά τα όργανα: Συκώτι, καρδία, νεφρά... Μυαλό μόνο δεν θα πάρουν, γιατί δεν έχουμε. Αν είχαμε, θα αφήναμε τα παράσιτα να μας κυβερνάν; Θα καθόμασταν να μας κάνουν κυρίως πιάτο; Θα τους δίναμε δέκα φάσκελα και θα φεύγαμε.

Η ΕΕ πρόκειται να σκληρύνει τη στάση της ή πιο σωστά τη... στύση της. Κι αυτό γιατί ο σαδιστής θέλει την επιβεβαίωσή του. Αν υποχωρήσει, έστω και σαν τακτικό ελιγμό, φοβάται πως αυτό θα το λάβουμε ως αδυναμία. Ότι έχει μαλακώσει. Μας θεωρούν... μαζοχιστές. Μπορεί και μαλάκες. Σου λέει, για να τους κάναμε τόσα, δεν εξηγείται αλλιώς, θα τους αρέσει! Είναι σεξουαλικό το θέμα, αγάπη μου. Και κομματάκι οικονομικό.

Γιατί το Ράιχ μετά τη φυγή των Εγγλέζων από τον Τιτανικό της ΕΕ, χάνει πολλά ευρώ. 57 δις τουλάχιστο. Μάντεψε ποιά κορόιδα θα τα πληρώσουν. Όσοι πιστεύουν λοιπόν, ότι θα μείνουν νηστικοί οι καρχαρίες, επειδή τους έφυγε ένα ψάρι από το κοπάδι κι ότι δεν θα φάνε τα υπόλοιπα, τότε ας δουν κάνα σχετικό ντοκιμαντέρ. Όσο για τη βρετανική αλεπού θα ψοφήσει από βαθιά γεράματα, να μάθει να μην κάθεται να την φάει το γερμανικό λυκόσκυλο.

Στα δικά μας τώρα, γιατί καλά γελάσαμε με το επικοινωνιακό φιάσκο του Κάμερον, που πήγε για μαλλί και του πήραν το σκαλπ. Έρχεται καβάλα η Εφορία κι ο ΕΝΦΙΑ δριμύτερος. Σου κόπηκε το γέλιο ε; Κι η ανάσα; Λυπάμαι, αλλά είναι από την αναιμία. Αφού αφήνουμε να μας πίνουν το αίμα...

Ο Αλέξης, ο Κούλης και οι άλλοι δοσίλογοι, μας λένε ότι η ΕΕ μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα μπορεί, αλλά μόνον προς το χειρότερο. Η όρεξη μεγάλωσε, ενώ τα πιάτα από 28 έγιναν 27. Και το πιάτο που έσπασε, ήταν πιατέλα, δεν ήταν πιατάκι. Νέα μέτρα λοιπόν, νέες μάσες για τους τοκογλύφους. "Δανειστή μου Τοκογλύφε, γλύφε τις πληγές μου γλύφε" που λέει και το τραγούδι.

Όταν, αγάπη μου, υπάρχει θανάσιμος κίνδυνος τι κάνεις; Προσπαθείς να ξεφύγεις, μπράβο! Γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Κάθεται και σκάει στα γέλια με όσους προσεύχονται να τη γλυτώσουν, ενώ δεν κάνουν τίποτα για να αποφύγουν τον κίνδυνο. Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και τα άλλα δεκανίκια, έχουν εξασφαλίσει τη σύνταξη και την καλοπέραση των ιδίων και των απογόνων τους μέχρι 14ης γενιάς, μη σου πω πιο πέρα ακόμα. Κάθονται λοιπόν στην ασφάλεια και σου λένε. "Όπα! μια χαρά είσαι, περίμενε το επόμενο κύμα από το τσουνάμι των μέτρων και μην ανησυχείς, δεν θα είναι όπως το προηγούμενο". Χειρότερο θα είναι. Αλλά εσύ, αν κάτσεις στην ΕΕ, αν τους ακούσεις, πες μου τι θα είσαι; Όχι πες μου. Tι θα είσαι; Αυτόχειρας; Ξέρεις λοιπόν τι να κάνεις... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.