Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Λέτε να δούμε τον Σάκη Ρουβά υπουργό Πολιτισμού;

Του Γ. Γ.

Αφού ζούμε στην εποχή που το θαυμαστικό καταργήθηκε, (όπως σκιτσάριζε εύστοχα το πενάκι του Αρκά), τίποτα πια δεν μας κάνει εντύπωση. Ούτε ακόμα και κάποια στιγμή να δούμε τον Σάκη Ρουβά υπουργό Πολιτισμού. Κι αυτό μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί αν δεχθούμε σαν δεδομένα τα όσα επικαλείται ανάρτηση του μπλοκ Ανεμος Αντίστασης.

Το έχουμε ξαναγράψει. Ζούμε στην εποχή που μπορεί να αποκρυσταλλωθεί στη γνωστή ρήση του Hegel «Η λογική γίνεται παραλογισμός». Παρακολουθούμε δηλαδή φαινόμενα, που κάποιες φορές γίνονται και μαζικά αποδεκτά τα οποία σε άλλες εποχές θα μας φαινόταν αδιανόητα.
Αντε π.χ να δεχθείς αυτό που ισχυρίζεται Κυριακάτικη εφημερίδα, ότι δηλαδή το κόμμα του γραφικού Βασίλη Λεβέντη έχει σταθερή δημοσκοπική άνοδο.
Ετσι όπως πάμε θα μας κάνουν οπαδούς της Λιακόπουλης θεωρίας, ότι «μας ραντίζουν».

Τέσπα, που λέει και η διαδικτυακή «γλώσσα». Πάμε να δούμε την ανάρτηση του ιστότοπου που αναφέραμε αρχικά:

Αχ, αχ....Μας ετοιμάζουν τον Ρουβά στην πολιτική σκηνή του τόπου
 ..
Αυτό είναι το εξώφυλλο του ένθετου της Καθημερινής του Αλαφούζου, με τον Σάκη Ρουβά να φωτογραφίζεται με μπαγκράουντ πανί που γράφει "Πιο πολιτικός από ποτέ"...

Είναι αστείο αλλά κυρίως τραγικό να υπάρχει αυτό ως πιθανότητα για αυτή την δύσμοιρη χώρα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που όταν έκανε καριέρα ως τραγουδιστής δεν μπορούσε να πει ούτε καλημέρα, να αρθρώσει μία ολόκληρη πρόταση......

Τώρα τελευταία τον έχει αναλάβει η οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον σέρνει η Μαριάνα σαν κατοικίδιο σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού περιεχομένου ενώ ο ΣΚΑΙ (του Αλαφούζου πάλι) τον έκανε και παρουσιαστή και μιλάει......Μην φανταστείτε πολλά πράγματα, ένα "Είστε έτοιμοι", "Είσαι καταπληκτικός", κ.α.!

Την μεγάλη έκπληξη μας την έκανε ο Ρουβάς το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Βαρδο-οικογένεια τον έβαλε να πείσει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα (βέβαια ο ελληνικός λαός τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι....)

Και σήμερα βοούν οι φήμες ότι η Νέα Δημοκρατία τον έχουν προσεγγίσει για αν ενταχθεί στις τάξεις της και να κατέβει βουλευτής, ή δήμαρχος σε επόμενες εκλογές!

Αυτά τα τραγικά συμβαίνουν στον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.