Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Όλα στο σφυρί τα βγάζει ο Τσίπρας

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Πανηγύριζαν στην κυβέρνηση μετά την υποβολή παραίτησης εκ μέρους της Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία διαφώνησε τόσο με τον «κόφτη Τσίπρα» όσο και με το επαίσχυντο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων. «Σοκ για την κυβέρνηση δεν είναι ότι η Βασιλική Κατριβάνου παραιτήθηκε. Σοκ θα ήταν να καταψήφιζε και να παρέμενε στη θέση της», δήλωσε στην Καθημερινή, μιλώντας εκ του ασφαλούς πλέον, στενότατος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν τον ανησυχεί, δηλαδή, καθόλου το ότι ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν μια πολιτική, με την οποία αδυνατούν να συναινέσουν ως και οι βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι εξ ορισμού συνιστούν την πιο δεξιά πτέρυγά του, προκειμένου να διασώσουν τα προσωπικά τους προνόμια. Καθόλου αστείο δεν είναι τέτοιες εποχές να παίρνουν εφτά οχτώ χιλιάρικα κάθε μήνα οι ασήμαντοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να παρανομούν.

Το μόνο που ανησυχεί τον συνεργάτη του πρωθυπουργού είναι μην τυχόν μειωθούν οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ και χάσει την εξουσία και τα χρήματα που αυτή συνεπιφέρει! Προφανώς αδιαφόρησε τελείως για όσα έγραψε στο  facebook η τέως πλέον βουλευτής Βασιλική Κατριβάνου, γνωστοποιώντας την παραίτησή της: «Εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σιγά μην ενδιαφέρει τον στενότατο συνεργάτη του πρωθυπουργού «ο πυρήνας των αξιών και της πολιτικής» του ΣΥΡΙΖΑ… Η ουσία γι” αυτόν είναι ότι 153 βουλευτές είχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΑ πριν παραιτηθεί  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.