Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εξέγερση παιδιών ''που τα ‘μποδίζουν να βαδίζουν, παιδιών που τα αλυσοδένουνε''

Της Τ. Γ.

Εξέγερση ανηλίκων στη Μόρια! Εξέγερση παιδιών ''που τα ‘μποδίζουν να βαδίζουν, παιδιών που τα αλυσοδένουνε''

Εξέγερση ανήλικων σκλάβων των πολέμων, σκλάβων της απανθρωπιάς των αφεντάδων του κόσμου τούτου, σκλάβων των συμφερόντων μιας δράκας παρανοϊκών που νομίζουν πως είναι αθάνατοι!

Παιδιά - αριθμοί, παιδιά δίχως ταυτότητα, οικογένεια, πατρίδα! Παιδιά δίχως παιδική ηλικία, παιδιά, κατ' ανάγκη, ενήλικες! Παιδιά που βίωσαν τη φρίκη του πολέμου, τον τρόμο της διαφυγής με το δουλεμπορικό, παιδιά που γνώρισαν χτες και την ''αναγκαία'' κατα τον υπουργό, βία!

Ηρθε, λοιπόν  πάλι στη Μόρια ο κ. υπουργός! Υπουργός- δείγμα της κυβέρνησης που ''άλλα θέλει κι άλλα κάνει''! Υπουργός που υπογράφει συμφωνίες που δεν επιθυμεί,  που επαναπροωθεί ανθρώπους στη κόλαση με βαριά καρδιά, που χρησιμοποιεί ''αναγκαία''  βία , που θεωρεί την εξέγερση αναμενόμενη και στο μέλλον επαναλαμβανόμενη  λόγω των επικροτουσών συνθηκών, που δε χρήζει ιδιαίτερης δημοσιοποίησης!

Υπουργός που επισκέπτεται τα τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο στα πλαίσια της γενικότερης κυβερνητικής  πολιτικής ''να σε κάψω  Γιάννη μ' να σ' αλείψω  λάδι''!

Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Ντροπή σ' αυτούς που τα πράττουν, ντροπή σε μας που τα ανεχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.