Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Aνατροπή της κυβέρνησης Μαντούρο στη Βενεζουέλα επιχειρούν οι ΗΠΑ- Αίμα στους δρόμους (φωτό, vid)

madouro_37
ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 2008 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Ανατροπή της κυβέρνησης Μαντούρο επιχειρούν οι ΗΠΑ στην Βενεζουέλα με την πολύπαθη χώρα να ζει τα Δεκεμβριανά του 2008 της Ελλάδας καθώς ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα για τους οποίους εξακριβώθηκε ότι έχουν άμεση σχέση με την αμερικανική πρεσβεία ενώ τους κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός με τον οποίο συντόνιζαν την επιχείρηση ανατροπής.
Να σημειώσουμε πως η Βενεζουέλα έχει τα περισσότερα αποθέματα πετρελαίου στον πλανήτη ενώ είναι έντονα φιλορωσική και ταυτόχρονα αντιαμερικανική.
Ο εξοπλισμός της είναι βασικά ρωσικός όπως και όλη η ροή εφοδίων ενώ και ο Στρατός της είναι 100% αντιαμερικανικός.
Δυστυχώς όμως η χώρα είναι στην «αυλή» των ΗΠΑ  και αυτό αποτελεί «πρόβλημα» για την Ουάσινγκτον.
Οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου οικονομικό και εμπορικό πόλεμο εναντίον της προκειμένου να δημιουργήσει το υπόβαθρο της «κοινωνικής εξέγερσης».
Δεν έχουν επιτρέψει τον εκσυγχρονισμό του πετρελαϊκού εξοπλισμού της χώρας μέσω της κλασικής τακτικής της επιβολής κυρώσεων.
Aπό κει και πέρα έχουμε εφαρμογή της κλασικής τακτικής της «εξέγερσης» με τους γνωστούς-αγνώστους και «εισαγωγή» ύποπτων προσώπων από το εξωτερικό οι οποίοι οργανώνουν και συντονίζουν τις επιχειρήσεις ανατροπής όπως ακριβώς και στα Δεκεμβριανά του 2008 της Ελλάδας.
Και οι συνέπειες είναι άγριο ξύλο στους δρόμους των πόλεων, λεηλασίες επιχειρήσεων και σπιτιών.
Από την αγορά λείπουν βασικά αγαθά και οι πολίτες δίνουν μάχες σώμα με σώμα για να εξασφαλίσουν τα αναγκαία.
ChFyOI8UkAA_MBo
Οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα, ενώ εκτεταμένες είναι και οι διακοπές ρεύματος. Χιλιάδες οικογένειες ζουν στην κυριολεξία στο σκοτάδι.
venezuela-power-cut_650x400_41461826335
proxy
Η αντιπολίτευση μαζεύει υπογραφές, έχοντας και την υποστήριξη των γελοιογράφων, που έχουν αναλάβει δράση. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν 4 εκ. υπογραφές.
CgC_LYjW4AAE_In

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.