Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εξωφρενικές κατηγορίες ΔΟΛ σε βάρος Τσίπρα

Σαν να διαβάζεις αστυνομικό μυθιστόρημα του Σουηδού Χένινγκ Μανκέλ ή του δικού μας Γιάννη Μαρή είναι το σημερινό δημοσίευμα του Κυριακάτικου «Βήματος», που υπογράφει ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος.

Ισχυρίζεται ότι  σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ανήκει σε «στενή φίλη» του Τσίπρα και το οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός το χρησιμοποιούσε για τις «επαφές του με προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, κυρίως σημαίνοντες επιχειρηματίες, που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν», έγινε συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Ψυχάρη και του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το στόρυ του δημοσιεύματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε στον ισχυρό άντρα του ΔΟΛ , το καλοκαίρι του 2014, κατά την μυστική συνάντηση που είχε μαζί του ότι θα του «χάριζε τα δάνεια της εκδοτικής επιχείρησής του και επίσης θα έδινε στον ίδιο ολόκληρο το κανάλι στο οποίο συμμετέχει». Προφανώς με αντάλλαγμα την υποστήριξη από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο ΔΟΛ.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει το δημοσίευμα ενώ απ’ την πλευρά του το «Βήμα» ισχυρίζεται ότι διαθέτει ντοκουμέντα για να τεκμηριώσει το δημοσίευμα του.  Αυτό προκύπτει από την τελευταία παράγραφο ανακοίνωσής του: «Το Μέγαρο Μαξίμου λησμονεί το νόμο της δημοσιογραφίας περί χρυσών εφεδρειών. Θα έχουν την ευκαιρία να  τον πληροφορηθούν».

Πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα.

Εδώ το σχετικό δημοσίευμα του «Βήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.