Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μαξίμου: Το απόστημα της διαπλοκής θα σπάσει – Όλα στο φως

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-422-696x464
Σε εξαιρετικά σκληρές και αυστηρές «γραμμές» θα κινηθεί πλέον το Μέγαρο Μαξίμου στην υπόθεση Ψυχάρη. Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους, έλεγαν χαρακτηριστικά πως «αυτή η επιχείρηση σπίλωσης δεν μπορεί να συνεχισθεί», διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «το απόστημα θα σπάσει» και «το σύστημα της διαπλοκής θα αποδομηθεί».
Οι ίδιες πηγές, αποστέλλοντας ξεκάθαρο «μήνυμα» στον εκδότη, ανέφεραν ότι«τα ζητήματα της Δικαιοσύνης (σ.σ. που αφορούν τον κ. Ψυχάρη) θα προχωρήσουν κανονικά». Εφόσον, τώρα, ο επικεφαλής του ΔΟΛ επιχειρήσει να κάνει χρήση των -έως και εκβιαστικών- αναφορών του, περί «χρυσών εφεδρειών», τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η τελευταία επίθεση του «Βήματος» «αποτελεί μία μέθοδο» η οποία εντάσσεται μέσα σε έναν γενικότερο σχεδιασμό. «Από το Νοέμβριο, όπου διαφάνηκε πως η ρύθμιση για τις τηλεοπτικές άδειες θα προχωρήσει, οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης αυξήθηκαν κατακόρυφα», σημειώνουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
Πράγματι, όπως φαίνεται και από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ», ο ΔΟΛ ακολούθησε μία αλλοπρόσαλλη στάση έναντι του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα δημοσιεύματα να εξυμνούν τον κ. Τσίπρα και την Αριστερά και άλλα, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, να δημιουργούν ένα έντονο κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας.
25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-420 (1)
Σε σχέση με τα επίμαχα ραντεβού, που επικαλέστηκε ο κ. Ψυχάρης, η «απάντηση» του Μεγάρου Μαξίμου είναι σαφής και ξεκάθαρη: «Ο κ. Τσίπρας, πριν από τον Ιανουάριο του 2015, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΔΟΛ, όπως έκανε άλλωστε και με άλλα στελέχη από το χώρο των ΜΜΕ. Υπήρξε μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, δύο ραντεβού με παρουσία τρίτων και μία τελευταία συνάντηση τετ-α-τετ».
Όπως διαβεβαιώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, «και στα τέσσερα ραντεβού ο κ. Ψυχάρης ζήτησε από τον κ. Τσίπρα το ίδιο πράγμα: να μην διεξαχθούν αυστηροί έλεγχοι στα δάνειά του και να υπάρξει ένα ευνοϊκό καθεστώς στην διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, ώστε να περιέλθει στην κυριότητά του η πλειοψηφία του MEGA».
Το τι απάντησε ο κ. Τσίπρας, νομίζουμε πως είναι, πλέον, ευκρινές σε όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.