Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο γιος του βρικόλακα.

Γράφει ο mitsos175.

Αφού πήραμε συνέντευξη από τον μπαμπά, την κόρη, ήρθε η σειρά του ιού.

- Χαίρομαι πολύ που θα δώσω συνέντευξη.

- Κακό χρόνο να χεις, γιε του Δρακουμέλ. Για να χαίρεσαι εσύ κάποιος έπαθε κακό.

- Πράγματι και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι πρόσφυγες υποφέρουν.

- Σ' έπιασε ο πόνος για τους φτωχούς;

- Μόνο μέχρι τις εκλογές. Μετά θα πονέσουν περισσότερο. Ως τότε θα λέω κουταμάρες μπας και κοροϊδέψω κανένα χάπατο και με ψηφίσει. Οι δημοσκοπήσεις με δείχνουν πρώτο, όπως μου υποσχέθηκε η Άγγελα, αλλά... άλλο το ποσοστό στην πραγματικότητα κι άλλο "στα χαρτιά".

- Για το προσφυγικό τι λες;

- Ήμουν, είμαι και θα είμαι με τη Μέρκελ. Ανήκουμε στη Δύση. Πιο συγκεκριμένα μας αγόρασαν οι Γερμανοί. Πιστεύω ότι οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για να μου δώσουν κι εμένα καρέκλα. Όσο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού πρέπει να είναι εθνική και ευρωπαϊκή.

- Δηλαδή;

- Εμείς να τους φυλακίζουμε, ενώ οι Ευρωπαίοι θα τους πνίγουν.

-Τι ήθελα και ρώταγα, αφού ξέρω τι κουμάσι είσαι. Η ΕΕ δεν δημιούργησε το πρόβλημα κάνοντας επεμβάσεις μαζί με το ΝΑΤΟ;

- Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ κάνουν ότι κάνουν, για να κυκλοφορούν ελευθέρα τα Κεφάλαια, να μπορούμε εμείς οι πλούσιοι να βρίσκουμε σκλάβους, να δουλεύουν για μας. Σκοτώνουν τους φτωχούς, για να ζήσουν καλύτερα οι πλούσιοι. Άλλωστε, όπως λέει κι ο μπαμπάς, το πρόβλημα είναι ότι δεν πεθαίνουν εύκολα οι φτωχοί. Ε! Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ το φροντίζει αυτό. Αυτό είναι ο φιλελευθερισμός.

- Κι ο κανιβαλισμός πάνω κάτω τα ίδια λέει.

- Η προβληματική λειτουργία της ΕΕ δεν είναι άλλοθι για την προώθηση μεταρρυθμίσεων που πρέπει τα κράτη να προωθούν σε εθνικό επίπεδο.

- Δηλαδή τι μεταρρυθμίσεις;

- Τα έχουμε πει τόσες φορές. Μνημόνιο και πάλι μνημόνιο. Απολύσεις, μειώσεις μισθών συντάξεων, φόρους στους μη έχοντες, πλειστηριασμούς, καταστολή, κατάργηση δικαιωμάτων περικοπές... Επιτέλους πρέπει να γίνουμε ξανά το γνωστό παρακράτος της Δεξιάς.

- Μα τα ίδια ακριβώς κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Τους τελευταίους μήνες γινόμαστε μάρτυρες μιας πολιτικής που αμφισβητεί αρχές του πολιτεύματος και σταθερές του Συντάγματος. Κάνουν ρουσφέτια, σκάνδαλα, ρημάζουν τον κόσμο, ολοφάνερα μας αντιγράφουν. Πρέπει να ζητήσουμε τα δικαιώματα μας. Τι κάνει ο εισαγγελέας, ήθελα να 'ξερα. Έχουμε παρεμβάσεις που έχουν σχέση με τη λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών, της Δικαιοσύνης, του στρατεύματος, δηλαδή όλα όσα θέλουμε να κάνουμε εμείς οι "Νοσφεράτου Δαγκώνουν" (ΝΔ). Όλα όσα κάναμε στο παρελθόν, έρχεται τώρα και τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαμαρτυρόμαστε! Αν πίνουν αυτοί το αίμα, εμείς τι θα κάνουμε; Θα κολλάμε μπρίκια; Είμαστε πολύ πιο φρικαλέοι και μπορούμε να το αποδείξουμε, αν μας δοθεί η ευκαιρία.

- Ανατρίχιασα. Μια τελευταία κουταμάρα πες μας και να πας στα τσακίδια.

- Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τον πυρήνα των ευρωπαϊκών αξιών που συνοψίζεται στο "ο θάνατος σου η ζωή μου". Η Ευρώπη έχει θρησκεία: Προσκυνάει το χρήμα. Έχει πολιτισμό: Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Έχει μνημεία, τις Τράπεζες και προπαντός έχει τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα να συνεχίσουν τις ανθρωποθυσίες. Πάω τώρα, αλλά θα ξανάρθω. Πάντα επιστρέφουμε δριμύτεροι...

- Θα έχω το παλούκι έτοιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.