Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«ΣΟΦΤΕΞ»... Μαζική εξόρμηση των εργαζομένων

Σε μαζική εξόρμηση στην Ιερά Οδό, στο ύψος του εργοστασίου, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι εργαζόμενοι στη «Softex». Ανοίγοντας πανό και στα δύο ρεύματα του δρόμου και...
μοιράζοντας ανακοινώσεις στους οδηγούς και στους επιβάτες των διερχόμενων λεωφορείων, ενημέρωσαν για τα σχέδια της πολυεθνικής «Bolton» να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο και να πετάξει 130 εργαζόμενους στην ανεργία. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την αλληλεγγύη τους τον αγώνα που δίνουν, διεκδικώντας το δικαίωμά τους στη δουλειά.
Στην ανακοίνωσή του το σωματείο υπενθυμίζει πως οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με δεκάδες εργατικά ατυχήματα, αλλά και απολύσεις τη γιγάντωση της επιχείρησης όλα τα προηγούμενα χρόνια. «Εμείς οι εργαζόμενοι στη "Softex" καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου, όλα τα σωματεία, όλους όσοι πλήττονται από αυτή την πολιτική (κυβέρνησης - ΕΕ - εργοδοσίας) να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας. Ο μόνος τρόπος να σταθούμε όρθιοι και να βγούμε νικητές είναι να οργανωθεί και να γιγαντωθεί ο αγώνας παντού. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας, ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα!», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.