Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν

heiladakis1

Ο ΜΠΙΛΑΛ, (ΥΙΟΣ), ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Ο μεγαλύτερος οικονομικός συνεταίρος των Τζιχαντιστών στο παράνομο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τα κατεχόμενα εδάφη τους στην Συρία και στο Ιράκ, δεν είναι άλλος από τον γιο του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ο Μπιλάλ Ερντογάν, το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί και σε άλλα οικονομικά σκάνδαλα από τον τουρκικό τύπο.
Σύμφωνα με αποκαλύψεις του ίδιου του τουρκικού τύπου, ο Μπιλάλ Ερντογάν άρχισε την καριέρα του σαν εφοπλιστής εδώ και λίγα χρόνια ενώ ήδη το 2014 είχε υπό την κατοχή του δυο μεγάλα τάνκερ, αξίας 36 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τα τάνκερ αυτά, όπως αναφέρεται, κάνει το λαθρεμπόριο πετρέλαιο από το βόρειο Ιράκ και από τις περιοχές των Τζιχαντιστών με τεράστια κέρδη που μοιράζετε με τους συνεταίρους του.

Η μεγαλύτερη πηγή χρηματοδότησης των Τζιχαντιστών είναι το λαθρεμπόριο παράνομου πετρελαίου που με την βοήθεια του γιου Ερντογάν μεταφέρεται σε δυτικά λιμάνια της Μεσογείου και στο Ισραήλ.
Το τελευταίο του τάνκερ παραδόθηκε στον Μπιλάλ Ερντογάν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2015, από τα ναυπηγεία της Τούζλας στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης και ανήκει στην εταιρεία, «Oil Transportation Shipping», με έδρα την Μάλτα, η οποία είναι εταιρεία μαϊμού του Μπιλάλ Ερντογάν.
Ένα άλλο τάνκερ με την ονομασία «TÜRKTER 81», εισήρθε στα νερά στις 5 Αυγούστου και έκτοτε εκτελεί δρομολόγια λαθρεμπορίου καυσίμων.
Αλλά το πιο γνωστό τάνκερ ιδιοκτησίας Μπιλάλ Ερντογάν είναι το «ARMADA», το οποίο έχει προκαλέσει σκανδαλωδώς την τουρκική επικαιρότητα με την μεγάλη του προβολή σαν ιδιοκτησίας του «μεγάλου εφοπλιστή» γιου του Τούρκου πρόεδρου.
Όλα αυτά δείχνουν ποιος πραγματικά στηρίζει και συνεργάζεται με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, αλλά και την διεθνή υποκρισία που θέλει να τα αγνοεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.