Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Απάτη το Χρηματιστήριο… Διεφθαρμένο το Οικονομικό Μοντέλο Χρέους… Στόχος της Τραπεζικής Ελιτ Ένας Μεγάλος Πόλεμος


Ο αναλυτής, Gregory Mannarino αποκαλύπτει και προειδοποιεί: «Ο Στόχος είναι ο Πόλεμος»
cf80ceb1ceb3cebacebfcf83cebcceb9cebfcf83-cf80cebfcebbceb5cebccebfcf83«Οι άνθρωποι θα πρέπει να κατανοήσουν πως στόχος των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών είναι να φέρουν τον Πόλεμο. Έτσι έχουν έναν μεγάλο λόγο να δανείζονται υπαρκτά μετρητά. Αυτό Είναι. Το Οικονομικό Μοντέλο Χρέους που κυριαρχεί, αποτελεί τον πιο διεφθαρμένο, κακό και ποταπό μηχανισμό στραγγαλισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα κάνουν ότι πρόκειται να κάνουν για να φέρουν τις ΗΠΑ σε έναν μεγάλο πόλεμο, πυρηνικό ή οτιδήποτε για να συνεχίσουν να διατηρούν το υπάρχον οικονομικό μοντέλο. Αν δεν βρίσκουν τους λόγους να δανείζουν μετρητά, δημιουργώντας προσφυγικές κρίσεις, αφήνοντας όλα τα σύνορα ανοικτά, τότε ο πόλεμος θα αποκτήσει ονομασία.
Οι κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση όπου πρέπει να δανείζονται μετρητά στο διηνεκές. Ποτέ δεν μπορούν να σταματήσουν. Αν δεν σταματήσουν, θα προκαλέσουν απώλειες της ανθρώπινης ζωής μεγαλύτερες από μια πυρηνική έκρηξη. Έτσι, έχουν κολλήσει εδώ. Ο εκμισθωτής των δύο κακών είναι εδώ για να μας φέρει στον πόλεμο. Όσο φρικτό κι αν ακούγεται, αυτό είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Από την ραγδαία χρηματιστηριακή αγορά, όπου τα οικονομικά και γεωπολιτικά νέα είναι άσχημα, ο Mannarino υποστηρίζει: «Ξεχάστε το χρηματιστήριο. Έχει αποκοπεί από την πραγματικότητα από την πραγματικότητα με κάθε τρόπο, θέση ή μορφή που μπορείτε να σκεφτείτε. Τώρα ζούμε στην οικονομική Fantasyland. Η κορυφαία αγορά από το Μάιο έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Θα συνεχίσει να κατέχει; Εδώ είναι αυτό που σκέφτομαι τώρα. Πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να κρατήσει, αλλά γιατί είναι η αγορά που στηρίζεται στην κατάρριψη του Ρωσικού τζετ και ελικόπτερου; Επειδή περιμένουν οι παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες να κάνουν κάτι. Έχουμε τρόμο σε όλο τον κόσμο και ο πόλεμος οικοδομείται. Αυτό πρόκειται να τους δώσει μια δικαιολογία για να εκτυπώσουν χρήμα και να τονωθούν. Αυτό πρόκειται να έχει επίδραση στις αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.