Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κοντά στο να μην εκλεγεί βουλευτής ο γαμπρός του Μπακατσέλου!

Κοντά στο να μην εκλεγεί βουλευτής ο Βενιζέλος!
Ναι, πολύ καλά διαβάσατε στον τίτλο. Το βουλευτικό έδρανο δεν είναι δεδομένο για τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο!
Κι εξηγούμαστε.
Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην εκλογική περιφέρεια της Α΄Θεσσαλονίκης, κατέκτησε μόλις μία έδρα, την οποία κατέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πώς γίνεται να τη χάσει; Πολύ απλό!
Αν οι…
ΑΝΕΛ παραμείνουν στη Βουλή και η Ένωση Κεντρώων καταφέρει να ξεπεράσει το 3% πανελληνίως, τότε την έδρα αυτή τη χάνει το ΠΑΣΟΚ και την κερδίζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Κατά συνέπεια ο Βενιζέλος μένει εκτός Βουλής!
Σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τις μέχρι στιγμής δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις, αν και είναι επισφαλείς.
Αυτός είναι κι ο σημαντικότερος λόγος προστριβών του με τη Φώφη Γεννηματά. Η επιθυμία του να μετακομίσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, κάποιος άλλος εκλεγμένος βουλευτής θα πρέπει να χάσει τη θέση του!
Θα έχει κι άλλα επεισόδια αυτό το «σήριαλ»! Να είστε σίγουροι!
Συνυπολογίστε εδώ, τυχόν «καραμπόλες», που θα γίνουν αν προσχωρήσουν σε συνεργασία το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ή και το ΚΙΔΗΣΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.