Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γιουνκέρ, Μέρκελ, Σαμαράς κήρυξαν τον πόλεμο του φόβου

Μέρα με τη μέρα από τις τελευταίες δηλώσεις και ομιλίες τους γίνεται όλο και πιο φανερό ότι οι μαύρες δυνάμεις του κεφαλαίου στην Ευρώπη, από το Γιουνκέρ, τη Μέρκελ και τον Ολάντ μέχρι τη ΝΔ του Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, στήνουν ένα εφιαλτικό δίχτυ πάνω από τον λαό της Ελλάδας. Ένα δίχτυ φόβου και ανασφάλειας με στόχο να εκβιάσουν την υποταγή ενός ολόκληρου λαού, να τον διασύρουν με σκυμμένο το κεφάλι για να λεηλατήσουν ότι απόμεινε από τα ψίχουλα με τα οποία ζει τα τελευταία χρόνια. Για να αρπάξουν και το τελευταίο κομμάτι ψωμί από το τραπέζι του άνεργου και του συνταξιούχου, για να κλέψουν ό,τι άφησαν απούλητο από τη δημόσια περιουσία, για να ρημάξουν κάθε εργατικό δικαίωμα και να διαγράψουν ό,τι κατακτήθηκε με θυσίες και αγώνες.


Με τα επικοινωνιακά τεθωρακισμένα των δελτίων ειδήσεων και των μισθοφόρων δημοσιογράφων του ΔΝΤ και της Ε.Ε., με την επιβολή των τραπεζιτών και των εργοδοτών, θα επιχειρήσουν να ισοπεδώσουν με ψέματα, προβοκάτσιες, απειλές, εκβιασμούς και μαύρη προπαγάνδα το μυαλό και τη σκέψη των ψηφοφόρων.

Η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει την τόλμη για να σηκώσει το γάντι της πρόκλησης και να ανταποκριθεί με συνέπεια, αποφασιστικότητα και πυγμή απέναντι στον ταξικό αντίπαλο που κινεί τα νήματα και τους μηχανισμούς της τόσο καθοριστικής σύγκρουσης.

Μόνο η ενεργοποίηση του λαού, μπορεί να αμφισβητήσει στην πράξη τα σχέδια της μαύρης αντίδρασης διεκδικώντας το δίκιο των αναγκών και των δικαιωμάτων του, με διαδηλώσεις, απεργίες και δράσεις ενημέρωσης και αγώνα  που θα φέρνουν στο προσκήνιο τα συμφέροντα της πλειοψηφίας. Μόνο έτσι το «ΟΧΙ» που διεκδικούμε να κυριαρχήσει πανηγυρικά, δεν θα γίνει χαρτί στο επικοινωνιακό πόκερ της διαπραγμάτευσης, αλλά θα είναι η αφετηρία πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων που θα τονώσουν τη λαϊκή αυτοπεποίθηση και θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Μας ενώνουν τα συμφέροντα της τεράστιας κοινωνικής πλειοψηφίας, των ανέργων των φτωχών και των πεινασμένων απέναντι σε όλους αυτούς που ζουν από τον ιδρώτα και το αίμα των φτωχών αυτού του τόπου. Σε όλους αυτούς πρέπει να υψώσουμε ένα περήφανο, δυνατό και αποφασιστικό «ΟΧΙ».


ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.