Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κάμερον: Ως ένα σημείο η Ελλάδα έχει δίκιο…

Κάμερον: Ως ένα σημείο η Ελλάδα έχει δίκιο…«Είναι προς το συμφέρον της Βρετανίας να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ τηςΕλλάδας και της ευρωζώνης η οποία θα φέρει την ασφάλεια που θέλουμε να έχουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον σε συνέντευξη στο Radio 4 του BBC.
Παράλληλα επισήμανε ότι κατά την άποψή του είναι πολύ δύσκολο η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ αν οι Έλληνες ψηφίσουν «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα. Από την άλλη σημείωσε ότι ένα «ναι» θα σημαίνει ότι οι Έλληνες θέλουν την συμφωνία με τους θεσμούς. Όπως όμως τόνισε «αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο θα αποφασίσουν οι Έλληνες και όχι εγώ».

Για μια ακόμη φορά διαβεβαίωσε ότι η Βρετανία έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να αντιμετωπιστεί η οποιαδήποτε κρίση προκύψει με το θέμα της Ελλάδας, σχέδιο το οποίο -όπως είπε- θα επανεξετάσει σήμερα με ομάδα συμβούλων του για να δουν από κοινού τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Την ίδια στιγμή τόνισε ότι η Βρετανία κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και τις ανάγκες των Βρετανών τουριστών που θα επισκεφτούν την Ελλάδα, ενώ επισήμανε ότι θα ληφθούν και τα απαραίτητα μέτρα, αν χρειαστεί, για τις τράπεζες ελληνικών συμφερόντων, που δραστηριοποιούνται στην Βρετανία.
Τέλος, τάχθηκε με το μέρος της Ελλάδας λέγοντας πως «ως ένα σημείο έχει δίκιο που ζητάει ένα πιο ευέλικτο σύστημα εντός της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.