Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται εδώ στην Γερμανία, από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας... Μη φοβηθεί κανείς!»

undefinedΠηγή: www.vetonews.gr

Της Δήμητρας Σωτηριάδου
Πόσο πιο άνθρωποι, πόσο πιο ευσυνείδητοι,πόσο πιο δίκαιοι μπορεί να είναι οι Έλληνες του εξωτερικού από τους Έλληνες στη χώρα του φόβου και του τρόμου!!!! στη χώρα που θέλουν να ρίξουν έναν πρωθυπουργό μέσα σε έξι μήνες και να βάλουν άρον άρον άλλον της αρεσκείας τους με μη δημοκρατικούς όρους αν είναι δυνατόν,.....αρκεί να τηρεί τις εξής προδιαγραφές .....φόροι, φόροι, φόροι για τους πολίτες και διαγραφές φόρων φόρων φόρων για τους πλούσιους που κανένας δεν έβαλε πλάτη στα πέντε χρόνια της κρίσης. Προβάλω λοιπόν από ένα μήνυμα του fb, μιας φίλης από τον Πλακιά Ρεθύμνου τη Βλάσια, που έχει τους ξενώνες Nefeles Plakias, μία σκέψη της Sofi Bouki....(Ελληνίδα Γερμανίας). τη μοιράζομαι μαζί σας.

 «Εδώ στην Γερμανία ακόμα και οι πολιτικοί το λένε: Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και αν το θέλουν όλοι οι άλλοι. Διότι δεν το…. επιτρέπει το ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Άρα δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή. Ακόμα και σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όλα ρυθμίζονται μέσο ε. Συντάγματος. Εκτός και μόνον άμα αποφασίσει η Ελλάδα από μόνη την να φύγει. Αλλά ούτε αυτό δεν θα γίνει διότι δεν θα το αφήσουν οι Eυρωπαίοι. Δεν είναι τρελοί να χάσουν δισεκατομμύρια για κάποιους εγωισμούς.

Ηδη εδώ στο γερμανικό κοινοβούλιο γίνεται χαμός. Υπάρχουν πιέσεις από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς να υποκύψουν σε μερικά θέματα. Χρεώνουν δημοσίως στην τηλεόραση την ευθύνη στην Merkel! Μην φοβηθεί κανείς!!! Οι μασωνιστές δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους. Και με το ζόρι θα την αφήσουν την Ελλάδα στο ευρώ. Και αυτό το ξέρει και η κυβέρνηση. Για το δημοψήφισμα, απλώς ο Τσίπρας θέλει να αυξήσει την διαπραγματευτική του θέση απέναντι στους Ευρωπαίους, με την γραπτή εντολή του λαού. Θέλει ένα ΟΧΙ για να τους δείξει ότι ο λαός δεν είναι διχασμένος αλλά ενωμένος και αποφασισμένος για κάθε ρήξη. Έτσι και μόνον έτσι, μπορεί η Ελλάδα να βγάλει κάτι καλό από τις διαπραγματεύσεις. Η ερώτηση είναι: Θέλετε αυτά που προτιμούν οι δανειστές, ή ρήξη; Οι προτιμήσεις τους είναι καταστροφικές για την Ελλάδα. Αλλά δεν πρόκειται να χάσουν 320 δις. για κάποιους ευνοϊκούς όρους για την Ελλάδα. Ενεργούν μεν τιμωρητικά, αλλά δεν θα χάσουν τα λεφτά τους. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε εδώ στην Γερμανία, στο κοινοβούλιο και στην τηλεόραση, από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας. Για αυτό ψηφίστε ΟΧΙ στον πρόγραμμα των δανειστών και συνέχιση της σκληρής διαπραγματεύσεις και την προειδοποίηση για ρήξη.» ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.