Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο ανώριμος λαός και οι ειδικοί της διαχείρησης

undefined
Του Γιώργου Αλεξάτου

Υποδηλώνει βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη και υποτίμηση του λαού όλη αυτή η αμφισβήτηση του νοήματος της ψήφου της 25ης Ιανουαρίου.

Θεωρούν ανώριμο αυτόν τον λαό που βγήκε στους δρόμους από την πρώτη μέρα της μνημονιακής πολιτικής, πριν πέντε χρόνια, που ένα χρόνο αργότερα γέμιζε τις πλατείες όλης της χώρας, που πραγματοποίησε δεκάδες γενικές απεργίες, που μάτωσε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία, που υποχρέωσε σε παραίτηση μία μετά την άλλη τις μνημονιακές κυβερνήσεις, που γκρέμισε τον δικομματισμό, μετατρέποντας το ΠΑΣΟΚ από κόμμα του 45% σε ασήμαντο απόκομμα και τη Ν.Δ. σε σκιά του παλιού της εαυτού και έδωσε στην όλη Αριστερά -για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης- ποσοστό πάνω από 40%.

Δεν ήξερε τι ψήφιζε αυτός ο λαός! Δεν ψήφιζε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέθετε την κυβερνητική εντολή για μια διαχείριση ερήμην του. Γιατί ο ανώριμος λαός δεν ξέρει από πολιτικά προγράμματα. Αυτά τα ξέρουν οι ειδικοί της διαχείρισης. Ο λαός απλώς τους αναθέτει την τύχη του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.