Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εκτός από ΦΠΑ, χρέος, συντάξεις, εργασιακά, σε όλα τα άλλα τα έχουμε βρει. Με κυριότερο το χρώμα στις κουρτίνες.

Ύστερα από τέσσερις μήνες εντατικών διαπραγματεύσεων, καταλήξαμε επιτέλους στο τελικό κείμενο της συμφωνίας.
Το μόνο που μένει είναι να πάει κάποιος να ενημερώσει και τους δανειστές μας.
Ο Σόιμπλε, για παράδειγμα, δεν ξέρει καν ότι γινόντουσαν διαπραγματεύσεις.
Η συμφωνία περιλαμβάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εμείς υποχωρήσαμε στο θέμα του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ και οι θεσμοί υποχώρησαν στο να μπει άλλη μια ώρα κοινωνιολογία γενικής κατεύθυνσης στη Γ’ Λυκείου.
Ο μόνος που αντιδρά είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που δεν υπογράφει συμφωνία αν δεν περιλαμβάνει δικατορία λατινοαμερικάνικου τύπου, με τουλάχιστον 30.000 αγνοούμενους.
Το εφάρμοσαν στη Χιλή με εξαιρετική επιτυχία.
Ζητάει επίσης να
απολυθούν ξανά οι καθαρίστριες, ως ελάχιστο δείγμα ξετσίπωτης κυβερνητικής κατρακύλας.
Δεν διευκρινίζει όμως αν προτιμά να τις αφήσουμε στον δρόμο ή να τις κλείσουμε σε στρατόπεδα μαζί με τις οικογένειές τους.
Αυτό βέβαια το ζητάει για συμβολικούς λόγους. Ενώ το να επανέλθει η εργατική νομοθεσία όπως ίσχυε το 1886 στο Σικάγο το θεωρεί ζήτημα ουσίας.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης τα βρίσκει πολύ λογικά όλα αυτά, και δεν καταλαβαίνει γιατί ο Τσίπρας κάθεται και τα διαπραγματεύεται με τον Λαφαζάνη.
Αντί να τον πετάξει έξω και να κάνει υπουργό Βιομηχανίας τον Ψαριανό.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες θα ενημερωθούν αναλυτικά για το τι θα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία. Θα τους αποσταλούν εκκαθαριστικά σημειώματα.
Τα δίευρα και τα εναμισάευρα από τα υπόλοιπα των ανενεργών λογαριασμών των φορέων του Δημοσίου επαρκούν για την καταβολή μισθών και συντάξεων του Ιουνίου, καθησυχάζει ο Μάρδας.
Και όλο και κανένα κέρμα θα υπάρχει στο συρτάρι της κουζίνας που βάζουμε τους λογαριασμούς.
Με παροιμίες παρεμβαίνει στη συγκυρία το ΚΚΕ. Όπως το διατύπωσε ο σ. Κουτσούμπας, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε αλλιώς τη σκούφια της αντιλαϊκής πολιτικής.
Έφριξε το σύμπαν από την ανάκριση τρίτου βαθμού στην οποία υπέβαλε η Κωνσταντοπούλου τον Λάμπη Ταγματάρχη.Στα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη, τη διεύθυνση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης την αναθέτουν με συνέντευξη στα όρθια.
Ήδη ξεκίνησε πρωτοβουλία με τίτλο «Είμαστε όλοι Λάμπης Ταγματάρχης» που προγραμματίζει εκδήλωση στο Σύνταγμα με ρεσό.
Από κοινού με το κίνημα «Όχι μπαλτά στην Παιδεία – Τσεκούρα στην ΕΡΤ τώρα».
Σιγά – σιγά φτιάχνεται και το «Όχι ξυδάκι στον Πολιτισμό».Αλλά με αργούς ρυθμούς. Πόσες δουλειές να κάνει πια η Διαμαντοπούλου;
Ένας άνθρωπος έχει μείνει άφθαρτος από το προηγούμενο σύστημα και του έχουμε φορτώσει όλη την αντιπολίτευση.Ευτυχώς που τη βοηθάει όσο μπορεί και ο Πανούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.