Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Υψηλόβαθμοι μπάτσοι θησαύριζαν συνεργαζόμενοι με "δουλέμπορους" (Βίντεο)

Και στις καλύτερες συμμορίες τα αλληλοκαρφώματα δεν αποφεύγονται. Εκεί πιθανόν οφείλετε και η αποκάλυψη που κάνει σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από τις σελίδες του «Βήματος» κάτι που έδωσε το ερέθισμα για να προβληθεί το βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Mega.

Από κει λοιπόν μαθαίνουμε ότι «κάλυψη» από ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ φέρεται να έχουν δουλεμπορικά κυκλώματα που «πνίγουν» καθημερινά δεκάδες μετανάστες. Προκύπτουν δηλαδή στοιχεία φωτιά για υψηλόβαθμους μπάτσους που θησαύριζαν συνεργαζόμενοι αρμονικά με τους αρχηγούς των διακινητών ανθρώπινων ψυχών (αυτούς που το ρεπορτάζ αποκαλεί αδόκιμα «δουλεμπόρους».
Κι αυτή η « συνεταιριστική επιχείρηση» φαίνεται πως ξεκινάει από την άνοιξη του 2013 και πρέπει να έχει αποφέρει στους μπάτσους που συμμετείχαν στο κύκλωμα τεράστια χρηματικά ποσά αφού εκτός των άλλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «Η κάλυψη στη φόρτωση ενός σκάφους με 50-60 άτομα στοιχίζει 10.000 – 15. 000 ευρώ».


«Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (σ.σ εκεί στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).

Βασίλης Στεφανάκος

Ο, Βασίλης Στεφανάκος είναι ίσως ο ποιο «διάσημος» κρατούμενος στις ελληνικές φυλακές., Ενας τύπος που κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα (από υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας, μέχρι για συμμετοχή στην πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού.

Εχει ιδιαίτερη σημασία η δήλωση του γιατί πριν φυλακιστεί, όταν ήταν στις «δόξες» του, είχε στην δούλεψη του δεκάδες μπάτσους.  («Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» είχε γράψει το «Βήμα»). 
Οπότε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.