Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μαθήματα πολιτικού λόγου και ήθους από επίδοξο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

Τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την προεδρία του ΠΑΣΟΚ μας αναλύει ο υπεύθυνος πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς. (ξέρετε.. αυτός που γαμάει μανάδες κλπ).

Σε συνέντευξη του σε εφημερίδα χρησιμοποιεί ακαταμάχητα επιχειρήματα γιατί είναι ο ιδανικός να διαδεχθεί τον Ευ. Βενιζέλο. Μας λέει λοιπόν ότι το πολιτικό σκηνικό της χώρας έχει ανάγκη από ανανέωση και αφού ο ίδιος «μπήκε μόλις πριν από τρία χρόνια στο ΠΑΣΟΚ» και αφού «όλοι λένε πως χρειάζονται νέα πρόσωπα στην πολιτική» αυτός είναι «ένα νέο πρόσωπο» και άρα ιδανικός γ' αυτή την θέση.

Υπόσχεται μάλιστα ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «θα βρίζει λιγότερο» στο facebook και αρκείται στην συνέντευξη του να κάνει «ουσιαστική» κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Για τον Ν. Κοτζιά π.χ

λέει ότι είναι «ντροπή για την χώρα» γιατί «φλερτάρει με τον Πούτιν, ένα κοινοβουλευτικό δικτάτορα αλά Χίτλερ που δολοφονεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, που ανασκολοπίζει τους ομοφυλόφιλους, που έστειλε τις Russy Riot στα γκουλάγκ». Και συνεχίζει ακάθεκτος ο «διανοούμενος»: «Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, δεν θα αφήσουμε κάποιους να την κάνουν πουτινικό προτεκτοράτο, πλάι σε παρηκμασμένες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και τους φονιάδες "φιλορώσους μαχητές" της Ουκρανίας».

Ο επίδοξος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν αφήνει στο απυρόβλητο της πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, την συμπεριφορά της οποίας χαρακτηρίζει «αποκρουστική», «αλαζονική» και «ειρωνική» στιγματίζοντας παράλληλα την ενέργεια της για την «ανεκδιήγητη εκπομπή της βουλής με τις καθαρίστριες».

Ποιο διαλλακτικός είναι με τον υπουργό Οικονομικών Βαρουφάκη: «Εντάξει, ο Γιάνης φαίνεται ωραίος τύπος να πας μαζί του για κανένα ποτάκι και να μιλάς για γκόμενες. Μέχρι εκεί όμως».

Μετά απ’ όλα αυτά ον Θ. Χειμωνάς δεν φαίνεται ιδανικός να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.