Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μεγαλοεπιχειρηματίας απείλησε τον Καμμένο γιατί έστειλε τον κανακάρη του στα σύνορα

Οργή έχει προκαλέσει σε ορισμένους μεγαλοσχήμονες η απόφαση του Πάνου Καμμένου να μεταθέσει μαζικά εκατοντάδες στρατιώτες από τα «σύνορα» της λεωφόρου Μεσογείων στα σύνορα του Έβρου.

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει ο νέος υπουργός Άμυνας είναι περιστατικό που σημειώθηκε με μεγαλοεπιχειρηματία της χώρας του οποίου ο γιος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στο υπουργείο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας όταν ενημερώθηκε...
από τον γιο του για την έκτακτη μετάθεση προς τον Έβρο, του έδωσε εντολή να αρνηθεί την μετάβαση του μέχρις ότου ο ίδιος λύσει το «πρόβλημα» με το νέο υπουργό.

Μετά από δεκάδες προσπάθειες κι ενώ ο Πάνος Καμμένος ήταν συνεχώς μη διαθέσιμος στα τηλέφωνα του επιχειρηματία, ο υπουργός συνομίλησε μαζί του για να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τον κανακάρη του και θα πρέπει να το πάρει απόφαση.

Ο επιχειρηματίας είχε το θράσος να πει στον Πάνο Καμμένο πως ο γιος του θα πάρει αναβολή στράτευσης για να μείνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει να κάνει τη θητεία του σύντομα, όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα έχει νέο υπουργό. Ο Πάνος Καμμένος γέλασε και του έκλεισε στη συνέχεια το τηλέφωνο.

Από το koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.