Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, Η ΛΑΡΚΟ και η... ΑΠΙΣΤΙΑ: Παγίδα θανάτου για 1.100 ελληνικές οικογένειες!

ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, Η ΛΑΡΚΟ και η... ΑΠΙΣΤΙΑ: Παγίδα θανάτου για 1.100 ελληνικές οικογένειες!Η ΔΕΗ σπρώχνει την κρατική βιομηχανία νικελίου ΛΑΡΚΟ στο λουκέτο και 1.100 Έλληνες στην ανεργία.
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τις επιστολές που ξεμπροστιάζουν το σχέδιο των δανειστών να κλείσουν την ελληνική βιομηχανία, προς όφελος των ξένων ανταγωνιστών της.
Στις 6 Οκτωβρίου 2013 Το ΧΩΝΙ αποκάλυπτε το αιµοδιψές σχέδιο της τρόικας για ξεπούληµα της ∆ΕΗ και «γρήγορο θάνατο» 120.000 Ελλήνων.
Η εφηµερίδα έφερε στη δηµοσιότητα επιστολή του επικεφαλής της ∆ΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής, στην οποία -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ευχόταν να κλείσουν δεκάδες ενεργοβόρες ελληνικές βιοµηχανίες, ώστε να αυξηθούν τα κέρδη της ∆ηµόσιας Εταιρείας Ηλεκτρισµού (σ.σ. και, βέβαια, να είναι ευκολότερο το ξεπούληµά της).
Η τρόικα µας τελείωσε στις 25 Ιανουαρίου 2015, ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Ζερβός δεν το έχει καταλάβει ακόµη. Για µια ακόµη φορά, η υπό τον ίδιο διοίκηση της ∆ΕΗ στυλώνει τα πόδια και δροµολογεί καταστάσεις, που απειλούν να τινάξουν στον αέρα τη βιοµηχανία νικελίου ΛΑΡΚΟ και τους 1.100 εργαζοµένους της. Κι αυτό θα είναι µόνο η αρχή...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.