Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Χαρτί υγείας "Μπουμπούκος"

Γράφει ο mitsos175

ΗΝΔ στον πανικό της μεταχειρίζεται κάθε λογής σαχλαμάρες προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αφού δεν κατόρθωσε τίποτε άλλο παρά να καταστρέψει, να χρεοκοπήσει την Ελλάδα, ασχολείται με τα ξένα κράτη. Πιο συγκεκριμένα με τη Βενεζουέλα.

Άδεια ράφια μας λένε ότι υπάρχουν στα super market. Παλιότερα ο Άδωνης μας μιλούσε για έλλειψη χαρτιού υγείας. Θα αρχίσω από το δεύτερο. Μπουμπούκο, εδώ δε θα έχουμε ποτέ έλλειψη από κѠλ⓪χαρτο, οτιδήποτε κι αν γίνει. Για τον απλό λόγο ότι σας φοράμε ένα ζουρλομανδύα άσπρο κι έτσι θα κάνουμε κι εξαγωγές στο εξωτερικό.

Τώρα για τα δήθεν άδεια ράφια που παρουσιάζουν, να θυμίσω κάτι εικόνες από τα super market της Ιαπωνίας που άδειασαν λόγω Φουκουσίμας και που κάποιοι... 
τα παρουσίαζαν ως "μπαλαντέρ". Άλλοτε στη Ρωσία για δήθεν σοβαρή κρίση, άλλοτε στη Βενεζουέλα κοκ.

Αλλά κι αν ακόμα υποθέσουμε, ότι υπάρχουν άδεια ράφια σε άλλη χώρα, λίγο ενδιαφέρει τον Έλληνα. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν χρήματα εδώ για να ψωνίσεις. Πάρα πολύ συνάνθρωποί μας "ψωνίζουν" από κάδους σκουπιδιών. Οι άλλες χώρες δείχνουν την κατάσταση στην Ελλάδα με τους ανθρώπους να γίνονται ρακοσυλλέκτες χάρη στην πολιτική της κυβέρνησης. Μάλιστα μας παρουσιάζουν όλοι σαν παράδειγμα αποφυγής. Αντί λοιπόν να ασχολούνται με άλλα ημισφαίρια, ας δουν πρώτα οι "πρεσβύωπες" των καναλιών τι γίνεται έξω από την πόρτα τους. Κατ' εντολή σαμαρά υπάρχει λογοκρισία τόσο για την πείνα όσο και για το κρύο που η πολιτική της δοσίλογης ΝΔ είναι απόλυτα υπεύθυνη.

Όσο για τη Βενεζουέλα η χώρα παράγει και εξάγει πετρέλαιο ενώ σήμερα οι τιμές έχουν πέσει διεθνώς. Αυτό πράγματι δημιουργεί κάποια προβλήματα σε χώρες που η οικονομία τους εξαρτάται αποκλειστικά από τις εξαγωγές πετρελαίου και παραγώγων τους. Οι τιμές πετρελαίου παγκοσμίως που ήταν πάνω 100 δολάρια το βαρέλι έπεσαν στο μισό.

Κι ενώ αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί και να υπάρχει επιτέλους δυνατότητα να βάλουμε πετρέλαιο, να ζεσταθούμε, στην Ελλάδα το πετρέλαιο εξακολουθεί να είναι ακριβό! Για τους φτωχούς δεν άλλαξε τίποτα εκτός από τα κέρδη των εταιριών πετρελαίου, που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό.
Καλό θα ήταν λοιπόν να ψάξουν, γιατί ενώ το πετρέλαιο φθήνυνε έξω, μέσα εξακολουθεί να είναι πανάκριβο. Γιατί δεν μπορούμε να ανάψουμε το καλοριφέρ και τα σπίτια μας έγιναν ιγκλού με όλες τις άσχημες επιπτώσεις στην υγεία μας. Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που η προπαγάνδα της ΝΔ αποσιωπά διαστρέφοντας την πραγματικότητα. Όμως 10 μέρες μείνανε στο Σαμαρά. .

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.