Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ :Οι εργαζόμενοι ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι μπορεί να χάσουν την δουλειά τους, βλέποντας τα ρημαγμένα μεταλλεία από την καταστροφική εκμετάλλευση που υπέστησαν.

Λάβαμε και δημοσιευουμε το παρακάτω mail:
apo Ergazomenoi MEE (ergazomenoi_mee@mail.com)


Ανακοίνωση Νο 1,5 ΜΕΕ

Η διεύθυνση των Μεταλλείων Εύβοιας, έχοντας αντλήσει την υπέρτατη αυτοϊκανοποίηση από την «επίτευξη» των «υψηλών» στόχων που είχε βάλει (ρίξτε όλοι μια ματιά στην πλατεία μεταλλευμάτων Πολιτικών για να καμαρώσετε), αισθάνθηκε την ανάγκη να κοκορευτεί, εκδίδοντας την πρώτη -και τελευταία μάλλον- ανακοίνωσή της για το έτος 2015.

Ασφαλώς κύριοι της Διοίκησης, μας κάνατε για μια ακόμη φορά να νιώσουμε ότι μας περνάτε για ηλίθιους!!!

Οι εργαζόμενοι ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι μπορεί να χάσουν την δουλειά τους, βλέποντας τα ρημαγμένα μεταλλεία από την καταστροφική εκμετάλλευση που υπέστησαν, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ανάγκη του ψυχικά διαταραγμένου Χρήστου Στενού να καθίσει στην διευθυντική καρέκλα με οποιοδήποτε τίμημα.

Και τώρα το μικρό μας μυστικό: το αχτύπητο δίδυμο Παππάς-Γούλας, αδειάζει το Στενό και τις επιλογές του, κατονομάζοντάς τον ως το μόνο υπεύθυνο για το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει τα μεταλλεία! Τι λέτε ρε παιδιά; Αλήθεια; Εσείς τόσο καιρό τι ρόλο παίζατε;

Και ενώ ολόκληρη η ΛΑΡΚΟ έχει γίνει άνω κάτω,
εξ αιτίας του ότι το μεταλλείο Εύβοιας δεν έχει να στείλει μεταλλεύματα, βοά ο τόπος και για τις ποιότητες που μαγειρεύονται.

Και επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, στο τελευταίο συμβούλιο διευθυντών, μάθαμε τι έγινε! Σύσσωμη διοίκηση και διευθυντές επιτέθηκαν στο Στενό για τα ψέματα που λέει συνεχώς, δηλώνοντας όλοι τους ότι τον θεωρούν υπεύθυνο για την καταστροφή της εταιρείας από την έλλειψη μεταλλευμάτων! Και ο Στενός μούγκα!!! Κορυφαία δε η ατάκα απόγνωσης του Μεγαλοσυμβούλου, που ειπώθηκε μεν εκτός συμβουλίου αλλά ενώπιο πολλών: «τι μ@λ@κία κάναμε στην Εύβοια... Ο Στενός είναι τόσο άσχετος, που ούτε το χρώμα του μεταλλεύματος δεν ξέρει, ενώ ο Ζέρβας είναι ένας τεμπέλης και δεν έχει ιδέα από διοίκηση, άσε που μας έχει φλομώσει στη βλακεία».

Η καταπληκτικά ασύμφορη συμφωνία με την ΙΝΤΕΡΚΑΤ να πληρώνεται με την ώρα για να κάνει αποκάλυψη στο μεταλλείο στα Βρυσάκια και σε άλλα εργοτάξια, είναι για χειροκρότημα!!! Μπράβο! Ωραίο τρόπο βρήκατε για να παίρνετε μίζες. Αλλά που να τα βρουν και αυτοί οι εργολάβοι τόσα που ζητάτε; Για αυτό, πρέπει να τα αγοράσετε οπωσδήποτε αυτά τα ληγμένα Κομάτσου που σας «σπρώχνουν»! Υπάρχει βέβαια και το μετάλλευμα από το εξωτερικό...

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ... ΌΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.

Υ.Γ.: Ανακαλύφθηκε λέγεται, από ειδικούς επιστήμονες ορνιθολόγους, ένα νέο είδος πουλιού. Το ονόμασαν ρουφιανοπαπαγάλο και ζει και μεγαλώνει μόνο στην εταιρεία ΛΑΡΚΟ! Είναι εκ γενετής τυφλό και ακούει και επαναλαμβάνει, μόνο ότι του λέει αυτός που το ταΐζει. Κατατάσσεται στην οικογένεια των πολύχρωμων παπαγάλων συνδικαλιστών –που καμία σχέση δεν έχει με τους αληθινούς συνδικαλιστές- και δεν έχει λέγεται το χαρακτηριστικό της απεργίας, που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της οικογένειας στην οποία ανήκει.


Υ.Γ.2: Αλήθεια τη νέα κατολίσθηση που έγινε τον Δεκέμβρη στο Δυτικό Κοτρώνι που δουλεύει ο εργολάβος (η τρίτη σε λιγότερο από ένα χρόνο!!! μετά τα μεταλλεία Ακρών, Κατσίκιζας), τη  χρεώσατε σε σεισμό, σε ηφαίστειο ή…….. σε κακό μάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.