Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το Αλφαβητάριο του Τρόμου

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, κάθισα και σκέφτηκα και είδα πόσο προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Σου στέλνω λοιπόν το αλφαβητάριο του τρόμου που χρησιμοποιούν οι πανικόβλητοι κυβερνητικοί, συνεπικουρούμενοι από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, και τους νταβατζήδες της διαπλοκής, προκειμένου να αποφύγουν τις εκλογές. Ας δούμε λοιπόν αλφαβητικά τι θα πάθουμε αν πάμε σε εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση:

 Το Αλφαβητάριο του τρόμου
...
Α. Αβάδιστα, αρκούδες άγριες μπροστά στα άδεια ΑΤΜ θα μας αφανίσουν (Το αναφέρουν με πρωτοσέλιδο και τα Αδέσμευτα, Ανεξάρτητα ΝΕΑ)

Β. Βανδαλισμοί, βιαιοπραγίες και βια παντού. Θα ορμάμε βίαια στα σούπερ μάρκετ, καταστρέφοντας τα πάντα για ένα ρολό κѠλ⓪χαρτου. Βατράχια θα βρέχει ο ουρανός. Οι βόθροι θα ξεχειλίσουν και θα πνιγούμε στα βοθρολύματα. Βραχάτι, Βαρθολομιό, Βάρκιζα, Βάρη και Βουλιαγμένη θα βουλιάξουν. Θα γίνουμε η Βενεζουέλα της Μεσογείου (μπορεί και Βαγδάτη).

Γ. Γκρεμός γιγαντιαίος θα μας καταπιεί. Θα γκρεμοτσακιστούμε όλοι μαζί, αφού πρώτα Γερμανοί και γύπες των αγορών μας γ@μήɕ⓪υν γονατισμένους και χωρίς σάλιο.

Δ. Δραχμή. Η επιστροφή μας στη δραχμή θα μας ρίξει σε δυνατή δίνη. Οι δανειστές δεν θα μας δίνουν δανεικά. Δάκος θα καταστρέψει όλες τις ελιές και Δάγκειος πυρετός θα σκοτώσει τους μισούς κατοίκους της -παρ” ολίγον- Δανίας του Νότου.

Ε. Ελοχίμ ελλοχεύουν με το που θα χαθεί ο έλεγχος να μας επιτεθούν για να ξεκαθαρίσουν κάτι παλιές έριδες που είχαν με τους Ελ

Ζ. Ο Τσίπρας θα παίξει την Ελλάδα στα ζάρια, θα φέρει ασόδυο και θα χάσει τη χώρα στο μπαρμπούτι. Οι ζοχοί θα ξεραθούν, ζαρζαβατικά δεν θα υπάρχουν, τα Ζάρα θα κλείσουν, οι Ελληνίδες θα γεμίσουν ζάρες λόγω της έλλειψης ενέσεων botox. Επίσης, λόγω έλλειψης ζάχαρης, οι Έλληνες θα πίνουν τον φραπέ σκέτο
(ζητιάνοι δεν θα γίνουμε, αφού είμαστε ήδη).

Η. Ήττα ανάλογη με αυτή του μαύρου 1897, μεγάλη και πικρή, μας περιμένει στα μαρμαρένια σαλόνια της Ε.Ε. Το ηφαίστειο της Σαντορίνης θα εκραγεί. Ο ηδονικός γκόμενος Ηφαιστίωνας -και όχι ο ήρωας Αλέξανδρος- θα είναι ο νεκρός της Αμφίπολης.

Θ. Θύελλες θα πλήττουν συνεχώς τις ακτές της Μυκόνου, ο Θεός θα θυμώσει με τα θρασίμια που με θράσος πίκραναν τον φίλο του και έγιναν η θρυαλλίδα της θραύσης του εθνοσωτήριου έργου του και θα ρίξει θανατικό θεαματικό στη χώρα που θα μετράει χιλιάδες θύματα.

Ι. Ιπτάμενοι αναρχικοί θα ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους προκαλώντας ιλίγγους στους ιδιοκτήτες νοικοκυραίους, και γενικά στους ιδιώτες ιθαγενείς.

Κ. Κίνδυνος να κάνουν φτερά οι καταθέσεις. Καταποντισμός της οικονομίας. Καταστροφή ίδια με αυτή της Μικράς Ασίας. (Τα κοάλα μόνο θα επιβιώσουν. όταν θα γ@μηθ⓪ύν τα πάντα).

Λ. Λοιμό λέπρας και λιμό θα προκαλέσουν οι λαϊκιστές λαοπλάνοι Συριζαίοι. Λόγω του λοιμού λέπρας -αλλά και του μεγάλου λιμού που θα ξεσπάσει- οι λεπροί της Ευρώπης Έλληνες θα λιμοκτονούμε και θα τρεφόμαστε μόνο με λαχανίδες.

Μ. Ο Μητσοτάκης δεν θα πεθάνει μέχρι να γίνει επιτέλους κάποιος από τους απογόνους του Πρωθυπουργός (Πολύ σοβαρή απειλή αυτή).

Ν. Νεφελίμ θα βοηθάνε τα Ελοχίμ στον πόλεμο εναντίον των Ελ.

Ξ. Ξύλο και πούτσα από τους ξένους. Ξηρασία θα πλήξει τη χώρα. Δέντρα, λίμνες και ποτάμια θα ξεραθούν.

Ο. Ο ορυμαγδός της ολοκληρωτικής καταστροφής θα προκαλέσει ολοφυρμό σε κάθε οικογένεια. Οι ουρανομήκεις οιμωγές μας θα ακούγονται σε όλη την Οικουμένη.

Π. Π⓪ύτɕ@ και ξύλο από τους πάντες. Πιστωτικό γεγονός. Πανούκλα.

Ρ. Τα ραδίκια ανάποδα θα βλέπουμε οι περισσότεροι. Όσοι επιζήσουν, ρακένδυτοι θα ροβολάνε στις ρούγες.

Σ. Σκόνη και θρύψαλα θα γίνουν όλα μετά από τρομερό σεισμό, γιγαντιαίες σαύρες θα κυνηγάνε τους συνταξιούχους. Η σελήνη δεν θα ξαναβγεί στον ουρανό και σκοτάδι πυκνό θα σκεπάσει την Ελλάδα.

Τ. Τα τηλέφωνα δεν θα λειτουργούν και η επικοινωνία θα γίνεται με ταμ-ταμ. Οι Τράπεζες θα καταρρεύσουν.Οι τζιχαντιστές θα μας κόβουν τα κεφάλια μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια.

Υ. Ύαινες θα ξεσκίζουν στους δρόμους τα πτώματα των πεθαμένων Ελλήνων από τον λιμό και τον λοιμό.

Φ. Θα φαλιρίσουμε αμέσως, και φτωχοί θα ψάχνουμε το φαΐ με το φανάρι. Φέρετρα θα υπάρχουν έξω από όλα τα σπίτια. Το φεγγάρι πάνωθέ μας, λόγω της επιστροφής στη δραχμή, θα γίνει και πάλι ασημένιο τάλιρο.

Χ. Χάος και Chaos !

Ψ. Η αριστερά θα κάνει την Ελλάδα σαν των Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, θα ψωμολυσσάξουμε όλοι. Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Ο Ψαριανός θα αναγκαστεί να πουλήσει το θρυλικό μπουφάν του για ένα κομμάτι ψωμί.

Ω. Ώρα μηδέν για την ωραία μας Κοιμωμένη.

Χρόνια Πολλά και happy new fear

Κασσάνδρα

(Αγαπητή Κασσάνδρα, πραγματικά υπάρχει τρόμος. Αλλά όχι στους πολίτες αυτή τη φορά. Βλέπω τρόμο στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο. Τι να φοβούνται άραγε; Πολύ ωραίο το κείμενό σου. Να είσαι καλά. Καλές γιορτές.)

Από Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.