Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο μικρός ΗΡΩΣ της Ραφήνας... και ο "ζαβολιάρης" του Ψυχάρη !

Τα "πλυντήρια" και τα "καθαρτήρια" ...του ΔΟΛ και οι  δεξιές "αγιογραφίες" για τον "Βούδα" της Ραφήνας!

Εμείς εδώ έχουμε μια αρχή... Να βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Δεν έχουμε ούτε εμμονές σε πολιτικές καταβολές ούτε λειτουργούμε κατ εντολήν να έχουμε πολιτικές καλύψεις. Εντάξει με τον Γιώργο Παπαχρήστο από ΤΑ ΝΕΑ έχουμε τεράστια απόσταση... σε σχέση με την δημοσιογραφία που κάνει! Οπως και με πολλούς Παπαχρήστους! Αλλά συμμαχούμε και με τον διάβολο.. όταν λέει κάποια πράγματα που μας βρίσκουν σύμφωνους.

Κλαίνε με μαύρο δάκρυ στη "λαική δεξιά"  όταν αγγίζουν το "μαμμόθρεφτο" της οικογένειας Καραμανλήδων που μας τον φόρεσαν για πρωθυπουργό για να τον κάνουν μετά τράμπα...
με άλλο μαμμόθρεφτο... όταν Σιμήτιδες κλπ δεν πουλούσαν ή έπρεπε να αποσυρθούν !

Τι είπε ο Παπαχρήστος ! Το αυτονόητο. Είχαν ένα "Βούδα" γλάστρα για πρωθυπουργό! Που τώρα με επιστημονικές φαντασίες και άλλες ιστορίες προσπαθούν να τον ξεπλύνουν, να τον ηρωποιήσουν και να μας τον πλασάρουν ...ξανά για ηγέτη της δεξιάς. Δεν μας ενδιαφέρουν τα εν οικω της δεξιάς! Μας ενδιαφέρει η ουσία και αυτή είναι μια. Ο Παπαχρήστος λέει αυτό που γινόταν. Και γιατί το λέει... Μπορεί να έχει τους λόγους του ...και για λογαριασμό του συγκροτήματος!

Αλλωστε ο ΔΟΛ και οι άλλοι ΔΟΛ τον "ευλόγησαν" και το έβγαλαν ως κελεπούρι. Και ας μην έτρεχε.. που λέει ο λόγος. Το καθάρισαν και τέλειωσε ... Τώρα αν άλλοι τον βλέπουν σαν "καβάτζα", είναι άλλου Ψυχάρη ευαγγέλιο.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε και λέμε. Η εποχή Καραμανλή ήταν το τέλειο έγκλημα.. .κατά της χώρας. Και όταν είχε τελεστεί έφεραν τον ΓΑΠ να πάει το πτώμα της Ελλάδος στα ΔΝΤ κλπ!

Και τι να ξεπλύνουν από εκείνη την εποχή. Τον Εφραίμ...Τους Κουμπάρους, Τον Ζαχόπουλο (μην μας πουν ότι και αυτός ήταν συνωμοσία του Θέμου να πνίξει τα 5 εκατομυριάκια και του έριξε την Τσέκου)!

Γιαυτό λέμε ...τέλος στα "φλώρια" και τα "μαμμόθρεφτα" δεξιά και αριστερά !

Από papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.