Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει την χώρα

Την άποψη ότι στήριξε την χώρα  στις πιο δύσκολες στιγμές μετά τον Εμφύλιο εξέφρασε ο υπουργός παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Βέβαια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα στήριζε την χώρα και στην εποχή του Εμφυλίου αν ήταν γεννημένος. Όπως επίσης και στην επανάσταση του 1821. Ενώ αν ζούσε την εποχή της άλωσης της Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκοι θα είχαν φάει μεγάλη ήττα. Γιατί έτσι ξέρει να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Να στηρίζει την χώρα του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν πρέπει να έχει...
παράπονο από την χώρα αφού και αυτή τον στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του αφού τον υπουργοποίησε τη στιγμή που η δημοτικότητα του ήταν χαμηλότερη και από αυτή των κυνηγών. Παρόλαυτα οι κυνηγοί δεν πήραν υπουργείο, αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε. Γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει την χώρα και όχι οι κυνηγοί. Οι κυνηγοί κυνηγάνε. Ο καθένας τη δουλειά του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μας διαβεβαίωσε ότι όσο και αν στήριξε την χώρα του, ποτέ δεν χτύπησε ανθρώπους στο ψαχνό. Άλλωστε αυτά τα κάνουν οι τρομοκράτες. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι τρομοκράτης. Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι που έχει φάει και πέντε ανθρώπους στη ζωή του. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έφαγε ποτέ κανέναν. Μόνο την κυβέρνηση στηρίζει. Η οποία μπορεί να έχει κάψει κόσμο με την πολιτική της αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν φταίει. Άλλωστε αυτός μόνο τη χώρα του στηρίζει. Όπως και ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

(Ο Ανδρέας Λοβέρδος στα νιάτα του υπήρξε γραμματέας της οργάνωσης της Κ.Ν.Ε. Εκεί στην Κ.Ν.Ε. δεν προσέχουν καθόλου. Μπάτε σκύλοι αλέστε έχουν καταντήσει.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.