Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Φώτης Κουβέλης είναι αναντικατάστατος

Οκτώ ώρες συνεδρίαζε η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ με θέμα την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη. Για οκτώ ολόκληρες ώρες η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Φώτη Κουβέλη στην ηγεσία του κόμματος.

Έψαξαν παντού, ακόμα και στις ντουλάπες αλλά αντικαταστάτη ηγέτη δεν κατάφεραν να βρουν. Γιατί μπορεί κανείς να μην είναι αναντικατάστατος αλλά ο Φώτης Κουβέλης είναι. Άλλωστε ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι απλώς ο ηγέτης της ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης είναι η ίδια η ΔΗΜΑΡ. Για να ήμαστε ειλικρινείς, το DNA της ΔΗΜΑΡ γράφει...
το όνομα του Φώτη Κουβέλη. Η δυστοκία, ο συντηρητισμός και ο αναχρονισμός είναι πλέον στοιχεία της ΔΗΜΑΡ. Οπότε ακόμα και να φύγει ο Φώτης Κουβέλης από τη ΔΗΜΑΡ, η ΔΗΜΑΡ θα είναι η ίδια.

Βέβαια ο Φώτης Κουβέλης μπορεί να είναι αναντικατάστατος αλλά αυτό ισχύει μόνο για τη ΔΗΜΑΡ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε με μεγάλη ευκολία.

(Το 2008 ο Φώτης Κουβέλης ήταν υποψήφιος για την προεδρία του Συνασπισμού αλλά στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 απέτυχε να εκλεγεί λαμβάνοντας 28,67% έναντι 70,41% του Αλέξη Τσίπρα. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ έξι χρόνια αργότερα από το 4% έφτασε στο 26% και φαίνεται ότι θα αποτελέσει την επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας.

Αν όμως ο Φώτης Κουβέλης είχε επικρατήσει στις εσωκομματικές εκλογές του 2008;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.