Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Νέος Σαμαράς

Από “Νέα Δημοκρατία” σε “Νέα Ελλάδα” σκέφτεται να μετονομάσει το κόμμα του ο Αντώνης Σαμαράς. Διότι ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει ότι το πρόβλημα των δεξιών είναι το όνομα του κόμματος. Οπότε αν αλλάξει το όνομα, οι δεξιοί θα επιστρέψουν στην αγκαλιά του.

Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς, επειδή είναι έξυπνο αγόρι, θέλει να καλύψει όλες τις περιπτώσεις. Γιατί τελικά οι δεξιοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά αλλά με τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά. Έτσι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται να μην αλλάξει όνομα μόνο στο κόμμα αλλά και...
στον εαυτό του. Θα μετονομαστεί από Αντώνης Σαμαράς σε Νέος Σαμαράς.

Έτσι οι δεξιοί δεν θα έχουν καμία δικαιολογία πλέον. Είτε έχουν πρόβλημα με την Νέα Δημοκρατία είτε με τον Αντώνη Σαμαρά θα μπορούν να ψηφίσουν την Νέα Ελλάδα του Νέου Σαμαρά.

Γιατί το όνομα κάνει τη διαφορά.

Κάπως έτσι σώθηκε και ο Πανιώνιος που μετονομάστηκε σε Νέος Πανιώνιος.

Βέβαια σε περίπτωση που  η Νέα Ελλάδα του Νέου Σαμαρά πατώσει  στις εκλογές τότε θα σημαίνει ότι δεν έφταιγε ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο Αντώνης Σαμαράς οπότε η Νέα Ελλάδα θα μπορέσει να ξαναγίνει Νέα Δημοκρατία και ο Νέος Σαμαράς, Παλιος Σαμαράς. Γιατί με τέτοια στελέχη που απαρτίζουν τη Νέα Δημοκρατία, ευκολότερα αλλάζεις όνομα παρά αρχηγό. Άλλωστε, κοιτώντας τον πάγκο της Νέας Δημοκρατίας σε πιάνουν είτε κλάματα είτε γέλια ανάλογα με τον αν είσαι ψηφοφόρος του κόμματος ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.