Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Τόνια αρνείται να υπακούσει τον Βενιζέλο για τον Μπακογιάννη...

Σοβαρή εμπλοκή έχει δημιουργηθεί στο ΠΑΣΟΚ στη Στερεά Ελλάδα εν όψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.

Όπως είναι γνωστό, οι αντιπεριφερειάρχες Σανίδας Ηλίας, Βουρδάνος Δημήτρης και Παπαθωμά Φανήμολονότι είχαν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Κλέαρχο Περγαντά "μετακόμισαν" στον Κ. Μπακογιάννη και αρνήθηκαν να παραιτηθούν, όπως τους ζήτησε ο κ. Περγαντάς και επέβαλε άλλωστε η δεοντολογία και η πολιτική ηθική.

Όπως μαθαίνει όμως το E-fimerida.com, υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο. Η γραμμή για στήριξη του κ. Μπακογιάννη έχει δοθεί κεντρικά από την Χαριλάου Τρικούπη και προσωπικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος θέλει να βοηθήσει (για πολλούς και διάφορους λόγους) την οικογένεια Μητσοτάκη. Γι αυτό και...
το επίσημο ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανακοινώσει δικό του υποψήφιο περιφερειάρχη - και είναι η μόνη Περιφέρεια στη χώρα που συμβαίνει αυτό.

Ωστόσο, η γραμμή αυτή δεν περνάει στην τοπική βάση του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν στα στελέχη του.
Είναι ενδεικτικό ότι στην εντολή Βενιζέλου αρνείται να πειθαρχήσει ακόμη και η Τόνια Αντωνίου, το κατ' εξοχήν "βενιζελικό" στέλεχος που εκλεγόταν πρώτη βουλευτής στη Φθιώτιδα. Προκειμένου να μην στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη, η κ. Αντωνίου έχει "εξαφανιστεί" από την περιοχή και αποφεύγει κάθε επαφή.


NIKOΣ ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ από e-fimerida μέσω press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.