Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δεν βρίσκει διαφορές ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Κουτσούμπας

Ογ.γ. του ΚΚΕ σε συνέντευξή του στη Realnews δήλωσε ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιος και αν έλθει πρώτος - η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ- θα είναι εδώ η ανεργία, οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις, τα χαράτσια, η διάλυση της παιδείας, της υγείας».

«Ισχυρό ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες! Αυτό θα είναι το διαφορετικό, το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, που κανείς δεν μπορεί να το διαβάσει διαφορετικά», είναι ο στόχος...
του κόμματος όπως δηλώνει ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Υποστηρίζει πως «η Κουμουνδούρου δεν θέλει να λέμε την αλήθεια στο λαό, πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς διαγκωνίζονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της καπιταλιστικής ΕΕ, των μονοπωλίων, του ΣΕΒ».

Τονίζει ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών, όποιος και αν έλθει πρώτος - η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ- θα είναι εδώ η ανεργία, οι κομμένοι μισθοί και συντάξεις, τα χαράτσια, η διάλυση της παιδείας, της υγείας».

Εκτιμά ότι η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών το πιο πιθανό είναι να επιταχύνει την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και με τα κόμματα που ήδη «προβάρονται», όπως οι «'Ελιές» και τα «Ποτάμια» ή άλλα που μπορεί να προκύψουν μετεκλογικά.  Χαρακτηρίζει το «Ποτάμι» ως «τσόντα» σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.