Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο Σάκης Μπουλάς, δημοφιλής τραγουδιστής και εξαιρετικός ηθοποιός. Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αναφέρει: «O...
Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

Ο Σάκης Μπουλάς, πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα, συνδυάσε την πορεία του, το τραγούδι με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στιχουργός, ερμηνευτής αλλά και ηθοποιός, έχει στο ενεργητικό του τραγούδια μεταξύ των οποίων είναι τα «Αλλάξανε τα γούστα σου», «Μπανάκι μανάκι», «Τσικαμπούμ», «Αννα», «Το φλασίκι».

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.

Είχε συνεργαστεί για περισσότερα από 12 χρόνια με τον Θάνο Μικρούτσικο ενώ  υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του πρώτου Μουσικού καφενείου με το όνομα «Σούσουρο» μαζί με τους Γιαννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα χάπενιγκς.

Στη συνέχεια ακολούθησε το «Αχ Μαρία», από τις πλέον ιστορικές μουσικές σκηνές, όπου συνεργάστηκε με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. ενώ στη διάρκεια της πορείας του, συνεργάστηκε με τους  Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Βλάση Μπονάτσο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα.

Φέτος συμμετείχε ως τη μουσική παράσταση «Γκαγκατιν» με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Είχε συμμετάσχει σε δίσκους όπως  τα «Ανεπίδοτα Γράμματα» του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, «Καντάτα για την Μακρόνησο» ου Θάνου Μικρούτσικου, «Λουκιανού διάλογοι» του Μίμη Πλέσσα, «Αχαρνής» του Διονύση  Σαββόπουλου ενώ οι προσωπικοί του δίσκοι είναι οι εξής: «Μπουλάς-Ελλάς», (1986), «Ας πρόσεχες» (album). « Ζαμανφού», (1992). «Έκθεση ιδεών», με τον Γιάννη Ζουγανέλη (2000)

Στην μικρή οθόνη, εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές αρχίζοντας με το «Graffity» με τον Γιάννη Ζουγανέλη, παρουσιάζοντας τηλεπαιχνίδια όπως το «Κάνε ότι κάνω» και αργότερα το 2000 σε κωμική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», ενώ  η τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ήταν το «Πενήντα – Πενήντα».

Εχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις σειρές «Κουφώματα», «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Σαββατογεννημένες», «Ας πρόσεχες», «Πενήντα - Πενήντα», «Φίλα το βάτραχό σου».

Στον κινηματογράφο είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις ταινίες

«Ο Δράκουλας των Εξαρχείων», «Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται», «Τηλεκανίβαλοι», «Πατρίς Ληστεία Οικογένεια», «Η Αγάπη είναι ελέφαντας», «Λουκουμάδες με Μέλι», «Πεθαίνω για σένα», «Μια φορά και ένα μωρό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.