Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ !

Γράφει η Μαρία Ψαράκη

Εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, blogs, sites, ξένα ΜΜΕ, φορείς, επιστήμονες, όλοι μιλούν για την επικίνδυνη αιθαλομίχλη που έχει σκεπάσει μεταφορικά, αλλά δυστυχώς ...
και κυριολεκτικά τη χώρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

H πολιτική που ακολουθείται από μια απολύτως στενόμυαλη, ανεπαρκή, αδιάλλακτη, αυτιστικά εμμονική, αλλά και επικίνδυνη τελικά κυβέρνηση, διασύρει την Ελλάδα και τους πολίτες της σε ολόκληρο τον κόσμο, με τις απαράδεκτες πολιτικές της κινήσεις, κάνοντας τον πλανήτη να μιλά για ανθρωπιστική κρίση και δυστυχισμένους ανθρώπους που αυτοκτονούν σαν τις μύγες και που πεθαίνουν μέσα στον ''θάλαμο αερίων'' που νοσηροί εγκέφαλοι έφτιαξαν χωρίς να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Και ακόμα και τώρα οι πολιτικοί μας ταγοί επιμένουν σε μια αδιέξοδη πολιτική που μας στερεί ακόμα και τον καθαρό αέρα και σε πολλούς συμπολίτες μας ακόμα και το δικαίωμα να ζεστάνουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Τι περιμένετε, κύριοι, για να κάνετε το αυτονόητο ;

Τι άλλο πρέπει να πάθουμε για να καταλάβετε ότι είστε υποχρεωμένοι, σύμφωνα με το Σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκατε, να προστατέψετε τους Έλληνες πολίτες ;

Με κάθε τρόπο, χωρίς αστερίσκους, χωρίς ανόητα ''ναι, μεν αλλά'' και κυρίως χωρίς ασυνάρτητες και βαρύγδουπες δηλώσεις που δεν πείθουν πλέον απολύτως κανέναν. 

Κάντε το έστω και τώρα, έστω και αργά, αφού, έτσι καλά που τα καταφέρατε, εδώ πλέον πρόκειται για την ίδια την υγεία και τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.