Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στάση εργασίας - συγκέντρωση σήμερα στον κλάδο του Μετάλλου

Στα πλαίσια της πανελλαδικής τρίωρης στάσης εργασίας στον κλάδο του Μετάλλου, την Πέμπτη από τις 12:00 έως τις 15:00, οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00, και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπάλληλων Μετάλλου που περιλαμβάνει τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τις ΕΑΣ-ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, Χαλυβουργίες, Σωληνουργία – πρώην Τσαούσογλου – στην Χαλκίδα, Μεταλλουργικά Κέντρα Ξάνθης, Κομοτηνής, Βόλου, Θεσσαλονίκης, Τρίπολης και Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, αντιτίθενται "στις αδιέξοδες πολιτικές του μνημονίου".
 
Διεκδικούν δε, υπογραφή Σ.Σ. Εργασίας, δικαίωση του αγώνα των εργατών στο Σκαραμαγκά, δικαίωση του αγώνα των εργατών στα ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ, στήριξη της παραγωγικής λειτουργίας των χαλυβουργείων και των Βιομηχανιών Αλουμινίου, δικαίωση του αγώνα των εργατών στη Σωληνουργία Χαλκίδας, στη SPIDER στα Γιάννενα, στις Μεταλλουργικές επιχειρήσεις όλης της χώρας, κατάργηση των δεσμών των μνημονίων, κατάργηση των αντεργατικών νόμων και απαγόρευση των απολύσεων.
 
newsroom enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.